swix hf banneri

Swix päivitti ykkössauvamalliaan

Uusi Triac 3.0

Uusi Triac 3.0

Norjalainen Swix julkisti MM-kisojen aattona uuden Triac 3.0 –sauvamallin, joka on 13 prosentia aiempaa mallia kevyempi.

Oleelisin uutuus Traic 3.0:ssa on hihna, joka kiinnittyy kiinteästi kahvaan ja on lähes 1/3 kevyempi kuin aiemmat Swix -kahvat. Kiinteä kiinnitys parantaa voimansiirtoa merkittävästi. Hihnassa ei ole kovia kontaktipisteitä, muoviosia tai säätöjä, vaan se tarjoaa luonnollisen optimaalisen istuvuuden välittömästi. Hiihtotuntuman parantuessa ja tehokkuuden lisääntyessä Triac lupaa nopeamman, luonnollisemman hiihtoelämyksen.

– Asetimme tavoitteeksemme valmistaa sauvan ilman kompromisseja, kuvailee Swix Sportin sauvojen tuotepäällikkö Svein Pedersen Swixin tiedotteessa.

– Tuloksena on saumaton voimansiirto Triac® 3.0 hihnan, kahvan ja putken välillä. Tulos on aidosti vallankumouksellinen.

triac 30 2Uudessa Triac 3.0:ssa on kiinteä hihnan kiinntys.

Swix käyttää ainutlaatuista IPM sauvaputkiteknologiaa. Kaikki materiaalit ja valmistusprosessit ovat 100% jäljitettävissä.

Swix Triac 3.0 -sauvassa käytetään TBS -sompajärjestelmää. TBS mahdollistaa somman vaihdon ilman liimaa, ilman työkaluja vain muutamassa sekunnissa. Uuden sauvan yhteydessä Swix tuo markkinoille kaksi uutta, erittäin kevyttä sompaa pehmeisiin lumiolosuhteisiin.. Uutuussompien myötä TBS -järjestelmään on saatavilla kaikkiaan kuusi erilaista sompavaihtoehtoa.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri