SWIX F4 Premium 550x90

Hiihtäjä Johanna Matintalolle oma saunamökkimallisto

Maastohiihtäjä Johanna Matintalo saa nimeään kantavan malliston hirsirakenteisista saunoista, mökeistä ja piha-aitoista tunnetun Salvoksen tuoteperheeseen. Uusi Johanna Matintalo -mallisto on ensi kertaa nähtävillä Helsingin kevätmessuilla.

- Yhteistyö Salvoksen kanssa merkitsee minulle sitä, että voin keskittyä olennaiseen. Nyt minulla on päätukija, joka antaa aidon mahdollisuuden seuraavaan steppiin urallani, Matintalo sanoo.

Matintalo ja Salvos ovat sopineet 2+3 vuoden yhteistyöstä. Kestävyysjuoksua ja hiihtoa tukeva yhtiö on tehnyt aikaisemmin pitkän sopimuksen kestävyysjuoksija Alisa Vainion kanssa.

- Fyysisen kunnon merkitys arjen työssä on valtava. On hienoa saada liikunnan esikuvia Salvos-perheeseen ja samalla mahdollistaa urheilijalle urallaan askel eteenpäin, kertoo Salvoksen toimitusjohtaja Joni Koskelo.

Hyväkuntoisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan siivittämä Salvos kasvatti viime vuonna liikevaihtoaan 60 prosenttia. Kehityksen uskotaan jatkuvan.

- Liikevaihto kasvoi 7,1 miljoonaan euroon vuonna 2016. Uskon kasvun jatkuvan voimakkaana tulevina vuosina. On hienoa palkata jatkuvasti lisää työntekijöitä, jatkaa Koskelo.

Salvos Finland Oy on suomalainen perheyritys, jonka juuret sijoittuvat aina 80 -luvulle. Yrityksen tehdas on Pyhännällä.

MatintaloJohannaSalvos

Johanna Matintalo

Ikä: 20 v.
Seura: Pöytyän urheilijat
Valmentaja: Ville Oksanen
Asuu: Rovaniemellä
- Vuoden 2017 alle 23-vuotiaiden MM-kilpailuissa yhdistelmäkilpailun 15 km hopeasija
- Otepään maailmancupin osakilpailussa 12. sija.
- Suomen joukkueen nuorin hiihtäjä Lahden MM-kotikilpailuissa

SWIX F4 Premium 550x350


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama