Triac Carbon Skate 550x90

Rullahiihdon SM-titteleistä kilpaillaan viikonloppuna Imatralla

Ukonniemen stadion Imatralla. Viikonloppuna alueelta puuttuu keinolumilatu. Kuva: Imatran kaupunki

Ukonniemen stadion Imatralla. Viikonloppuna alueelta puuttuu keinolumilatu. Kuva: Imatran kaupunki

Rullahiihdon SM-mitaleista kilpaillaan tulevana viikonloppuna Imatran Ukonniemen haastavalla rullaradalla. SM-arvoista taistellaan miesten ja naisten yleisissä sarjoissa.

Kaksiosaisessa kilpailussa lauantaina mitellään sprintissä ja sunnuntaina takaa-ajossa. Juniorisarjat kilpailevat oman sprinttinsä lauantaina kello 10.00 alkaen ja yleisen sarjan sprinttikarsinta käynnistyy kello 12.00. Erähiihdot pyörähtävät käyntiin kello 14.30.

Sunnuntaina on vuorossa takaa-ajo sprintin karsinnan ja erähiihtojen bonussekuntien tulosten mukaan. Kilpailu alkaa kello 10.00. Kaikki startit käydään vapaalla hiihtotavalla. Sunnuntain takaa-ajossa naiset hiihtävät 15,5 kilometriä ja miehet 24,8 kilometriä.

Kilpailuun on ilmoittautunut monia Suomen kansalliseen kärkeen ja maajoukkueryhmiin kuuluvia hiihtäjiä. Yleisöllä mahdollisuus seurata kisoja paikan päällä. Liput myynnissä stadionilla hintaan 5€/henkilö. Kilpailu televisioidaan myös YLE Areenassa, joka lähettää kilpailut lauantaina kello 12.00-15.00 ja sunnuntaina 11.00-14.00.

Viime vuonna rullahiihdon suomenmestaruuksia juhlivat Anne Kyllönen ja Sami Jauhojärvi.

Sprintin lähtölista
Rullahiihdon SM-kisojen sivut
Vuoden 2016 SM-rullahiihtojen tulokset

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama