swix hf banneri

Sairastellut ja keskenkuntoinen Södergren jättää Tour de Skin väliin

AndersSodergren intro130911Sairasteluista kärsinyt Ruotsin Anders Södergren on päättänyt jättää Tour de Skin väliin ja keskittyä harjoittelemaan ja saamaan kuntonsa takaisin. Hänet korvaa Åsarna IK:n Lars Nelson.

AndersSodergren130911Anders Södergren ei osallistu Tour de Skille. Kuva: Hevoskuuri.fiSairasteluista kärsinyt Ruotsin Anders Södergren on päättänyt jättää Tour de Skin väliin ja keskittyä harjoittelemaan ja saamaan kuntonsa takaisin. Hänet korvaa Åsarna IK:n Lars Nelson.

Anders Södergrenin alkukausi on jälleen kerran ollut sairastelujen sävyttämää. Edellisessä Roglan maailmancupin kilpailussa Södergren oli 19. mutta tunsi lähes heti maaliintulonsa jälkeen olonsa vilustuneeksi. Vaikka tämä viimeisin vilustuminen on nyt jo takana päin ja Södergren on aloittanut jo taas harjoittelun, päätti hän siitä huolimatta jättää Tour de Skin väliin. Keskusteltuaan yhdessä maajoukkuevalmentaja Joakim Abrahamssonin kanssa, tulivat se siihen johtopäätökseen, että nyt on parempi keskittyä harjoitteluun ja yrittää löytää kunto takaisin loppukautta ajatellen.

– Anders ei ole vielä päässyt kunnolla harjoitusvauhtiin ja ei tunne kuntoaan niin hyväksi, että pystyisi kilpailemaan raskaalla Tour de Skillä maailman huippujen kanssa. Parasta hänelle on nyt olla kotona ja keskittyä harjoitteluun, sanoo Ruotsin valmentaja Joakim Abrahamsson.

Södergrenin korvaa Åsarnan 26-vuotias Lars Nelson, joka teki maailmancupdebyyttinsä Rukalla marraskuussa.

– Lars teki hienon maailmancupdebyytin Rukalla ja on valmis ottamaan vastaan toistaiseksi elämänsä suurimman haasteen huippuhiihtäjänä, sanoo Abrahamsson.

Myöskin sairastellut Charlotte Kalla ilmoittaa myöhemmin tiistaina osallistumisestaan tämän talven Tourille. Tilanne osallistumisen suhteen on tällä hetkellä klassisesti fifty-fifty.

Lähde: Ruotsin Hiihtoliitto

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri