Triac Carbon Skate 550x90

Pärmäkosken viestijoukkueen tavoite SM-kulta

Sini Alusniemi (vas.) ja Maaret Pajunoja ovat Ikaalisten Urheilijoiden maastohiihtojoukkueen uudet vahvistukset. Kuva: Touho Häkkinen

Sini Alusniemi (vas.) ja Maaret Pajunoja ovat Ikaalisten Urheilijoiden maastohiihtojoukkueen uudet vahvistukset. Kuva: Touho Häkkinen

Tulevalla kaudella Ikaalisten Urheilijoiden naisten maastohiihtojoukkueessa tullaan näkemään Sini Alusniemi, Maaret Pajunoja, sekä seurassa jatkava Krista Pärmäkoski. Näin ollen Ikaalisten Urheilijat saa joukkueen Suomen Cup –osakilpailuiden kolmihenkisiin viesteihin.

Puhelimitse julkistustilaisuuteen mukaan liittynyt Pärmäkoski kertoi Ikaalisten Urheilijoiden naisjoukkueen virallisen tavoitteen olevan viestin Suomen mestaruus. Ensi talven SM-viestikilpailu hiihdetään Taivalkoskella huhtikuun alussa. Lisäksi joukkue nähdään Suomen Cup –osakilpailuissa, joissa hiihdetään yhteensä viisi viestikilpailua.

Ikaalisten Urheilijoiden edustajat Kalle Mäkelä (varapuheenjohtaja) ja Ari Kilpi (hiihtojaoston puheenjohtaja) lisäsivät, että neuvotteluja on käyty myös mahdollisten uusien naishiihtäjien kanssa. Seurasiirtoikkuna sulkeutuu 30.9.

Joukkueen muut viralliset tavoitteet ovat nostaa seuran värit vahvemmin esille hiihtokilpailuissa ja innostaa varsinkin ikaalislaisia lapsia ja nuoria liikkumaan entistä enemmän.

Triac Carbon Skate 550x350


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama