Triac Carbon Skate 550x90

Laukkaselle ampumajuoksun SM-kultaa: ”Tulin tänne ammunnan takia”

Mari Laukkanen osallistui kesällä myös Venlojen viestiin. Kuva: Touho Häkkinen

Mari Laukkanen osallistui kesällä myös Venlojen viestiin. Kuva: Touho Häkkinen

Enon Kisa-Poikien Mari Laukkanen otti voiton ampumahiihtäjien kesälajin ampumajuoksun SM-kisoissa Jurvassa. Laukkanen ampui pikakilpailussa kaksi sakkoa sekä makuu että pystypaikalta. Hänen loppuaikansa kolmen kilometrin matkalla oli 12:30,24.

- Voitto on aina voitto ja hyvä, että pystyin sen ottamaan. Oikeastaan tulin tänne ammunnan takia hakemaan kovia harjoituksia ja tulos 2+2, niin ei hirveän tyytyväinen voi olla. Varsinkin pystyammunta juoksun päälle oli yllättävän vaikeaa, Laukkanen kommentoi maalissa.

 Laukkasen kesäharjoittelu ei ole sujunut aivan ongelmitta. Hän kärsi alkukaudesta vatsaongelmista, joiden seurauksena harjoittelua jouduttiin keventämään.

 - Vatsaongelmien takia piti jättää tehoharjoittelua pois. Se oli aika pitkä prosessi, ja meni oikeastaan heinäkuun puolelle, ennen kuin tilanne rauhoittui. Ja sitten pikkuhiljaa rupesi pääsemään normaaliin rytmiin takaisin. Mutta kaiken kaikkiaan uskon, että hyvällä mallilla ollaan, testitulokset näyttävät koko ajan hyvää.

Laukkanen jatkaa Jurvasta ampumahiihtäjien puolentoista viikon maajoukkueleirille Vuokattiin.

- Leiri loppuu Kontiolahden rulla-ampumahiihdon SM-kisoihin, joissa tulee kaksi starttia. Siitä menen kotiin Itävaltaan ja seuraavan kerran tulen Suomeen ensilumille.

Miesten puolella mestaruuden nappasi Olli Hiidensalo.

Tulokset

Triac Carbon Skate 550x350


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama