Triac Carbon Skate 550x90

Ennätysmäärä ilmoittautuneita viikonlopun rulla-ampumahiihdon SM-kisoihin – Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen mukana

Kaisa Mäkäräinen Vuokatin Aateli Racessa. Kuva: Touho Häkkinen

Kaisa Mäkäräinen Vuokatin Aateli Racessa. Kuva: Touho Häkkinen

Kontiolahdella nähdään tulevana viikonloppuna kaikki Suomen ampumahiihtomaajoukkueen edustajat, kun jaossa on rulla-ampumahiihdon SM-mitalit.

Kontiolahden Urheilijoiden Kaisa Mäkäräinen ja Enon Kisa-Poikien Mari Laukkanen ovat naisten sarjan suurimmat suosikit. Miesten kovimmat nimet ovat järjestävän seuran Tuomas Grönman ja Lahden Hiihtoseuran Olli Hiidensalo. Suomen ampumahiihtomaajoukkue on tällä hetkellä leireilemässä Vuokatissa ja päättää leirinsä SM-kisoihin.

Mäkäräinen osallistui viime viikonloppuna Saksan mestaruuskisoihin Arberissa, missä vastassa oli Saksan terävin kärki suurimpana nimenä viime talven maailmancupin voittaja Laura Dahlmeier. Mäkäräinen sijoittui pikamatkalla neljänneksi ja takaa-ajossa kolmanneksi.

Kontiolahden SM-viikonlopun avauspäivänä vuorossa on pikakilpailut, joihin on ilmoittautunut 160 kilpailijaa. Määrä on kaikkien aikojen suurin rulla-ampumahiihdon SM-kisoissa. 15-vuotiaiden sarjoissa on peräti 28 kilpailijaa. Toisen päivän normaalikilpailuissa mukana on 159 osallistujaa.

Kilpailut alkavat lauantaina klo 11 ja sunnuntaina klo 10.

Rulla-ampumahiihdon SM-kilpailut päättävät kilpailukauden 2016-2017. Edellisen kerran Kontiolahdella kamppailtiin rulla-ampumahiihdon mestaruuksista vuonna 2015.

Rulla-ampumahiihdon SM-kilpailujen sivut

Triac Carbon Skate 550x350


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama