Triac Carbon Skate 550x90

Johannes Bö ja Ingrid Landmark Tandrevold yhteislähdön Norjan mestarit

Johannes Bö ampui puhtaasti ja tyylitteli ylivoimaiseen Norjan mestaruuteen rulla-ampumahiihdon yhteislähdössä. Kuva: Manzoni/NordicFocus

Johannes Bö ampui puhtaasti ja tyylitteli ylivoimaiseen Norjan mestaruuteen rulla-ampumahiihdon yhteislähdössä. Kuva: Manzoni/NordicFocus

Norjassa kilpailtiin sunnuntaina rulla-ampumahiihdon yhteislähdön mestaruuksista. Miesten puolella kultaa nappasi Johannes Thingnes Bö ja naisten sarjan ykkönen oli Ingrid Landmark Tandrevold.

Johannes Bö ampui kaikki neljä ampumapaikkaa puhtaasti ja juhli mestaruutta selvällä erolla ennen toiseksi sijoittunutta Henrik L'abee-Lundia. Hän joutui kiertämään yhden sakkokierroksen pystystä ja hävisi voittajalle 23 sekuntia. Pronssia otti Lars Helge Birkeland. Viimeisen pystypaikan kaksi sakkokierrosta pudotti Birkelandin lopulta 28 sekunnin päähän Böstä.

Tarjei Bö oli kolmella sakolla neljäs, lähes minuutin kärjestä, ja kahden sakon rasittama Emil Hegle Svendsen viides minuutin ja kaksi sekuntia voittajasta.

Naisten puolella nuoret hallitsivat kärkisijoja. Voittoon hiihti yhden sakkokierroksen kiertänyt Ingrid Landmark Tandrevold yli 20 sekunnin erolla ennen Karoline Knottenia. Pronssia vain sekunnin Knottenin perässä otti Ragnhild Femsteinevik. Molemmat heistä ampuivat yhden sakkokierroksen.

Eilisen pikakilpailun voittanut Marte Olsbu oli neljäs. Hän ampui neljä sakkoa ja hävisi voittajalle 23 sekuntia. Tiril Eckhoff ampui neljä sakkoa ja oli kuudes, 58 sekuntia kärjestä.

Tulokset


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama