quantum banneri 2

Pärmäkosken viestijoukkueeseen kaksi lisävahvistusta

Hallitseva alle 23-vuotiaiden suomenmestari, Katariina Lonka, hiihtää tulevalla kaudella Ikaalisten Urheilijoissa. Kuva: Ikaalisten Urheilijat

Hallitseva alle 23-vuotiaiden suomenmestari, Katariina Lonka, hiihtää tulevalla kaudella Ikaalisten Urheilijoissa. Kuva: Ikaalisten Urheilijat

Ikaalisten Urheilijoiden tavoitteena on viestin SM-kulta sekä nostaa hiihtoinnostusta Ikaalisissa.

Jämi84-tapahtuman yhteydessä elokuun lopussa julkistettiin Ikaalisten Urheilijoiden uuden naisten maastohiihtojoukkueen kokoonpanoksi Krista Pärmäkoski, Sini Alusniemi ja Maaret Pajunoja. Nyt joukkueeseen liittyvät myös Vehkalahden Veikoista siirtyvä Katariina Lonka, 22, ja Lempäälän Kisasta joukkuetta vahvistamaan tuleva Hilla Niemelä, 15.

Lonka suksille lokakuun lopussa

Täysipäiväisesti hiihtoon panostava Lonka on kolminkertainen nuorten suomenmestari ja hallitseva alle 23-vuotiaiden suomenmestari. Hän loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa Haminassa heinäkuun puolivälissä, mutta on kuntoutunut ammattilaisten avustuksella nopeasti. Suksille hänen on tarkoitus päästä jo lokakuun lopussa Vuokatissa Suomen Cupin osakilpailuiden aikaan.

Lonka on innoissaan joukkueeseen liittymisestä:

- Mahtava päästä kovatasoiseen joukkueeseen. Kova joukkue ympärillä auttaa kehittymään hiihtäjänä ja tuo paljon motivaatiota tekemiseen, Lonka kertoo seuran tiedotteessa.

Niemelän tavoitteet ikäluokan SM-kilpailuissa

Lukion syksyllä aloittanut Niemelä etenee Pärmäkosken ja Pajunojan jalanjäljissä, sillä myös hän valitsi opiskelupaikakseen Sotkamon urheilulukion. Viime kaudella 16-vuotiaiden SM-kilpailuissa neljänneksi sijoittunut Niemelä on myös tuore suunnistuksen nuorten SM-mitalisti 16-vuotiaiden viestistä. Hänen henkilökohtaiset tavoitteensa ovat oman ikäluokan SM-kilpailuissa ja arvokilpailuissa, mutta niihin tähtäämisessä joukkueen tuella on varmasti suuri merkitys.

Joukkueen kapteeniksi tituleerattu Pärmäkoski kommentoi uusien tiimiläisten mukaantuloa:

- Joukkuetta ei rakenneta vuodeksi tai kahdeksi. Siksi oli erittäin hienoa saada joukkueeseen tulevaisuuden tähtiä. Katan haluan erityisesti nähdä entistä kovempana takaisin kilpaladuilla ja Hillan uskon puolestaan nousevan jo muutamassa vuodessa naisten yleisen sarjan kärkeen, Pärmäkoski toteaa.

Joukkueen viralliset tavoitteet ovat voittaa viestin SM-kulta, nostaa seuran sinikeltaiset värit vahvasti esille hiihtokilpailuissa ja innostaa varsinkin ikaalislaisia lapsia ja nuoria liikkumaan entistä enemmän.

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri