quantum banneri 2

Näin parannat urheiluasujen toimivuutta ja pidennät käyttöikää!

TOKO Eco Functional Sportswear Care on teknisten vaatteiden hoitoon suunniteltu aine

TOKO Eco Functional Sportswear Care on teknisten vaatteiden hoitoon suunniteltu aine

(Kaupallinen yhteistyö)
Kaikille meille liikkujille on tuttu tilanne se, että uudet urheilualusasut toimivat kuin unelma ensimmäiset viikot, mutta käytön ja pesukertojen myötä hiki ei enää siirrykään eteenpäin seuraavaan kerrokseen ja pahimmassa tapauksessa alusasu alkaa haista pesusta huolimatta. Mikä avuksi?

Toko Eco Functional Sportswear Care on uudenlainen huuhteluaine alus- ja väliasuille. Sen sisältämät hopeaionit ehkäisevät bakteerien kasvua (Kts. Kuva 1.) todella tehokkaasti vähentäen epämiellyttäviä hajuja. Toko Eco Functional Sportswear Care on dermatologisesti testattu ja sopii herkällekin iholle.

Toko Eco functional bakteerikasvustoKuva 1. Tekniseen alusasumateriaaliin on lisätty 20 tippaa kevytmaitoa, kuva 20 päivää myöhemmin. Oikean puoleinen ilman Toko Eco Functional Sportswear Carea , vasen Toko Eco Functional Sportswear Carella käsitelty materiaali

Huomionarvoista on, että Toko Eco Functional Sportswear Care on paitsi antistaattinen vähentäen alusalun sähköisyyttä, se on myös hydrofiilinen. Tämä tarkoittaa sitä, että se vähentää alusasun ja kosteuden välistä pintajännitystä, jolloin kosteus leviää nopeasti suuremmalle alueelle (Kuva 2.) kuivuen nopeammin, siirtäen kosteuden ulompiin kerroksiin ja pitäen ihosi kuivana. Käytännössä siis palauttaa ja parantaa alusasusi toiminnallisuutta.

Toko Eco functional kosteudensiirtoKosteudensiirto. Vasemman puoleinen ilman Toko Eco Functional Sportswear Carea, oikea Toko Eco Functional Sportswear Carella käsitelty materiaali

Toko Eco Functional Sportswear Care on Bluesign -sertifioitu, joka takaa itse tuotteen sekä valmistusprosessin ympäristöystävällisyyden.

Toko Eco Functional Sportswear Care on myynnissä Premiumsport.fi-verkkokaupassa

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri