quantum banneri 2

Northug vastasi Halfvarssonille: ”En juurikaan ajattele sellaisia urheilijoita, jotka eivät ole pärjänneet”

Petter Northug (oik.) veti pitemmän korren Falunin MM-viestissä. Kuva: NordicFocus

Petter Northug (oik.) veti pitemmän korren Falunin MM-viestissä. Kuva: NordicFocus

Northug toivoo Halfvarssonin saavan apua maajoukkueelta.

Calle Halfvarsson kertoi Expressen-lehdelle, ettei usko Petter Northugin mahdollisuuksiin enää tulevina vuosina. Ruotsalaisen mukaan Northug keskittyy liikaa sosiaalisen mediaan ja se kaikki on pois harjoittelusta.

Norjalaislehti Dagbladet tiedusteli Norhugilta, mitä mieltä hän on Halfvarssonin kommenteista. Ilmeisesti eri mieltä.

- En juurikaan ajattele sellaisia urheilijoita, jotka eivät ole pärjänneet. Tunnen sääliä häntä kohtaan, kun hänellä ei ole lainkaan meriittejä henkilökohtaisella tasolla arvokisoissa, ja hän on pilannut maansa suorituksen jokaisessa viestissä, jossa hän on ollut mukana neljäntenä miehenä, Northug totesi Dagbladetille.

Calle Halfvarsson on hiihtänyt kolme kertaa Ruotsin ankkurina MM-viestissä. Vuosien 2013 ja 2015 viesteissä hän hävisi loppusuoralla Petter Northugille, joka kiri kultaan.

Northugin mukaan Halfvarssonin kommentit ovat merkki turhautumisesta, josta hän on kärsinyt Falunin kotikisojen jälkeen. Ruotsalainen ei näyttänyt parasta kuntoaan maaliskuussa 2015 Falunissa.

- Hänen pitäisi yrittää oppia tekemistään onnettomista virheistä, mutta hän tekee samat virheet aina uudestaan. Valitettavasti tilanne ei näytä valoisalta hänen kannaltaan. Toivottavasti hän saa apua Ruotsin maajoukkueelta, Northug totesi.

Miesten sanasota saa rinnalleen myös urheilutuloksia marraskuun lopussa, kun hiihdon maailmancup käynnistyy Rukalta.

-Juho-Veikko Hytönen

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri