quantum banneri 2

Visma jatkaa Visma Ski Classicsin pääsponsorina, uusia palkintoja mukaan

Visma Ski Classicsin seuraajien määrä on kasvussa. Kuva: Felgenhauer/NordicFocus

Visma Ski Classicsin seuraajien määrä on kasvussa. Kuva: Felgenhauer/NordicFocus

Visma on ollut Visma Ski Classics -hiihtokilpailukiertueen pääsponsori vuodesta 2015 lähtien. Osapuolet ovat nyt päättäneet jatkaa sopimusta toukokuuhun 2020 asti.

 Visma Ski Classics -kilpailukiertueeseen kuuluvat Birkebeinerrennet, Vasaloppet, Marcialonga sekä kahdeksan muuta arvostettua perinteistä hiihtokilpailua, jotka käydään Italiassa, Sveitsissä, Saksassa, Tšekin tasavallassa, Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Muista hiihtotapahtumista poiketen Visma Ski Classicsissa harrastajahiihtäjät kilpailevat yhdessä ammattilaistiimien kanssa. Jännittävää kilpailua seuraa yli 20 miljoonaa katsojaa 70 eri maassa.

Katsojamäärä kaksinkertaistunut

– Kiinnostus pitkän matkan hiihtoon kasvaa jatkuvasti. Viime kaudella televisioitujen kilpailujen katsojamäärä lähes kaksinkertaistui edelliseen kauteen verrattuna, joten brändimme sai laajaa näkyvyyttä myös ydinmarkkinoidemme ulkopuolella. Uskomme, että kumppanuuden jatkaminen luo positiivisia mielleyhtymiä brändimme, hiihtäjien, tiimien ja yleisön välille, kertoo Visman toimitusjohtaja Øysten Moan.

– On hienoa, että voimme jatkaa kiertueemme kehittämistä Visma pääyhteistyökumppaninamme. Visma on osallistunut Ski Classicsiin aktiivisesti koko Visma Ski Classicsin olemassaolon ajan. Visma toimii aktiivisesti monilla Ski Classics -markkinoilla. Sen kasvu on vaikuttavaa ja kumppanuus sitoutunutta, joten Ski Classics on erittäin ylpeä kumppanuuden jatkumisesta, toteaa Ski Classicsin toimitusjohtaja David Nilsson.

Visma Alp Trophy ja Visma Skier of the Day

Edellisellä kaudella esiteltiin Visma Nordic Trophy -kilpailu, joka tuo lisäjännitystä kilpailusarjan viiteen viimeiseen osakilpailuun, jotka kaikki kisataan Pohjoismaissa. Menestyksekkään kauden jälkeen Visma Ski Classics on päättänyt jakaa kaksi lisäpalkintoa tulevalla kaudella: Visma Alp Trophy ja Visma Skier of the Day, jolloin Visman sponsoiroima kokonaispalkintosumma nousee 35 000 euroon.

Visma Alp Trophy jaetaan neljän Alpeilla käytävän osakilpailun voittajille. Visma Skier of the Day -palkinto jaetaan niille hiihtäjille, jotka lähtevät rohkeimmin tavoittelemaan menestystä osakilpailuissa. Tarkoituksena on palkita ne kilpailijat, jotka lähtevät kisaan voimiaan säästelemättä ja tekevät omia ratkaisujaan, vaikka ne eivät toisikaan heille voittoa.

– Maastohiihto on tärkeä osa pohjoismaista identiteettiämme, ja meistä on hienoa jatkaa yhteistyötä ja seurata tiimejä ja urheilijoita Visma Ski Classicsin tulevilla kausilla, toteaa Visman toimitusjohtaja Øystein Moan.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri