quantum banneri 2

Suomen Cup sekä mäen ja yhdistetyn SM-tuovat säpinää Ounasvaaralle

Iivo Niskanen voitti Rovaniemellä vuosi sitten. Kuva: Hiihtoliitto

Iivo Niskanen voitti Rovaniemellä vuosi sitten. Kuva: Hiihtoliitto

Maastohiihdon Suomen Cup sekä mäkihypyn ja yhdistetyn SM-kilpailut päästään kilpailemaan viikonloppuna Rovaniemellä erinomaisen talvisissa olosuhteissa.

 

Ounasvaaran Hiihtoseura ja monta tarinaa vuosien varrella nähnyt hiihtostadion on jälleen valmis isännöimään huippu-urheilua lauantaina ja sunnuntaina.

– Maastohiihdon Suomen Cup sekä mäkihypyn ja yhdistetyn SM-kilpailut tuovat Ounasvaaralle lähes kaikki lajien huiput. Rovaniemellä on mukavat talviset kelit, sopivasti pakkastakin ja kaikki suorituspaikat ovat huippukunnossa, Ounasvaaran Hiihtoseuran toiminnanjohtaja Jaana Saarinen sanoo Hiihtoliiton tiedotteessa.

Hän toivoo, että yleisökin löytäisi paikan päälle sankoin joukoin.

- Kisamme ajoittuvat hyvin myös matkailusesongin alkuun ja tämän vuoksi toivomme, että turistitkin löytävät paikalle seuraamaan arktisia kisojamme ja maailmanluokan urheilijoita. Usean lajin kisaviikonloppuna seuramme yhdessä tekeminen on korostunut entisestään ja olemme pyrkineet luomaan tapahtuman, jossa kisakatsoja pääsee kokemaan lumilajit parhaimmillaan ja myös näkemään mielenkiintoisen suoran televisiolähetyksen huuman, Saarinen toteaa.

Suosi sitten Suomen Cupissa hiihdettiin Rovaniemellä vapaan sprintti ja perinteisen hiihtotavan väliaikalähtökilpailu. Tuolloin sprintin voittajiksi selvisivät Mari Laukkanen ja Ristomatti Hakola. Sunnuntain vapaan kisan voittivat Krista Pärmäkoski ja Iivo Niskanen.

Rovaniemen viikonlopun ohjelma

Lauantai 18.11.2017

10.00 Naiset 6 km perinteinen hiihtotapa
11.30 Miehet 9 km perinteinen hiihtotapa
15.00 SM-Mäkihyppy, normaalimäki HS-100

Sunnuntai 19.11.2017

9.30 SM-Yhdistetty, mäki HS-100
11.20 Yhdistetty hiihto 10 km vapaa hiihtotapa
12.30 Naiset 9 km vapaa hiihtotapa, takaa-ajo
13.20 Miehet 15 km vapaa hiihtotapa, takaa-ajo

Vuoden 2016 Rovaniemen Suomen Cupin tulokset


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri