quantum banneri 2

Ylläs-Levi -hiihtomaratonin lyhyen matkan ilmoittautuminen alkaa perjantaina

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Huhtikuun 14. päivänä hiihdettävän Ylläs-Levi -hiihtomaratonin lyhyemmän matkan ilmoittautuminen käynnistyy perjantaina.

 

Viime talvi oli ensimmäinen virallinen kerta kun tapahtuma hiihdettiin molempien hiihtokeskusten yhteistyönä. Massahiihdon lisäksi Ylläs-Levi on myös maratonhiihtosarja Visma Ski Classicsin päätösosakilpailu.

Visma Ski Classics -sarjan 67 kilometrin matka Ylläkseltä Leville saa ensi talvena rinnalleen lyhyemmän ja helpomman vaihtoehdon, joka on suunnattu kunto- ja sunnuntaihiihtäjille. Matkana on 50 kilometriä Ylläksen Äkäslompolosta Levin keskustaan. Reitti noudattaa suurimmalta osin samaa reittiä kuin pidempi matka jättäen pois alun vaativan tunturiosuuden ja lopun kovan Pyhätunturin nousun.

- Tästä on puhuttu pitkään, kilpailujohtaja Juha Vanhanen toteaa.

- Viime vuoden hiihto oli loistava menestys ja hiihtäjät todella nauttivat tapahtumasta. Saimme kuitenkin paljon toiveita lyhyemmästä ja hieman helpommasta reitistä ja nyt haluamme antaa myös leppoisille kuntohiihtäjille mahdollisuuden nauttia Lapin huikeista maisemista. Koska hiihto tapahtuu samana päivänä kuin itse Visma Ski Classics-kilpailu, on myös lyhyemmän matkan hiihtäjillä mahdollisuus kokea aito kansainvälisen hiihtojuhlan tunnelma. Organisaatiomme on valmis toteuttamaan molempien matkojen vaatimukset ja uskon, että Ylläs-Levi on jälleen kotimaisen massahiihdon ykköstapahtuma ja miksi ei vaikka koko maailmassa, Vanhanen jatkaa.

YllasLevi50kmReittiYlläs-Levi -hiihtomaratonin lyhyemmän matkan reitti.

Ilmoittautuminen Ylläs-Levin 50 kilometrin matkalle alkaa klo 10 perjantaina 1.12.2017. Kahden ensimmäisen viikon aikana ilmoittautuvat saavat "early bird" -edun.

Ilmoittautuminen on mahdollista tapahtuman nettisivuilla www.yllaslevi.com. Päämatkana hiihdettävän 67 kilometrin ilmoittautuminen on jo avattu. Päämatkalle voi ilmoittautua myös tapahtuman sivujen kautta.

Tapahtumasta kiinnostuneen kannattaa seurata nettisivujen lisäksi aktiivisesti myös tapahtuman Facebook- sivuja, joiden myötä pääsee pitkän matkan hiihdon kulissien taakse.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri