quantum banneri 2

Swix esitteli Rukalla yhteistyötään Protect Our Winters -kampanjan kanssa

Swix Sportin toimitusjohtaja Tomas Holmestad, Swix Sportin Suomen maajohtaja Aki Tuovinen ja ilmastoaktivisti Teemu Kalliojärvi esittelivät Swixin ja Protect Our Winter Finlandin yhteistyötä Rukan maailmancupissa viikonloppuna. Kuva: Kestävyysurheilu.fi

Swix Sportin toimitusjohtaja Tomas Holmestad, Swix Sportin Suomen maajohtaja Aki Tuovinen ja ilmastoaktivisti Teemu Kalliojärvi esittelivät Swixin ja Protect Our Winter Finlandin yhteistyötä Rukan maailmancupissa viikonloppuna. Kuva: Kestävyysurheilu.fi

Swix Sport, maailman johtava voidevalmistaja, on jo vuosia kehittänyt suksivoiteita ja niiden valmistusta entistä ympäristö- ja käyttäjäystävällisemmiksi. Puhtaat raaka-aineet, sertifioitu valmistusprosessi ja täsmälliset ohjeet voiteiden käyttäjille ovat osa yrityksen päivittäistä toimintaa.

Nyt Swix esittelee ympäristön ja käyttäjän kannalta turvallisimman fluoriteknologian (Future Cera). Vuodesta 2017 kaikki fluoratut Swix -voiteet, pois lukien 100% fluoripinnoitteet, perustuvat tähän teknologiaan. Swix voiteet eivät ole koskaan sisältäneet myrkyllisiä PFOA yhdisteitä, mutta viimeisimmät tutkimukset ovat osoittaneet, että fluorivoiteissa yleisesti käytetyt C8 fluorihiiliketjut voivat metabolisoitua elimistössä ja luonnossa PFOA yhdisteiksi. Siksi Future Cera on luonnon ja käyttäjän kannalta kestävämpi vaihtoehto, sillä se ei sisällä PFOA-, eikä PFOS johdannaisia.

Swix valikoimaan kuuluu kaikissa voidekategorioissa myös täysin fluorittomia vaihtoehtoja. Valikoimasta löytyy myös täysin biohajoavia fluorivoiteita. Swix on aktiivisesti mukana useissa tutkimusprojekteissa, joissa etsitään ympäristö- ja käyttäjäystävällisempiä vaihtoehtoja suksivoiteissa ja muilla teollisuuden aloilla käytetylle fluorille.

Norjassa Swix on yhdessä Kansanterveyslaitoksen, ”Tøffest uten fluor” -yhteisön sekä Norjan Hiihtoliiton kanssa perustanut työryhmän, joka työskentelee fluorattujen suksivoiteiden ympäristö- ja käyttäjäriskien minimoimiseksi.

Swix Sport Finland Oy on aloittanut yhteistyön Protect Our Winters (POW) Finlandin kanssa lisätäkseen ympäristötietoisuutta talviurheilun harrastajien keskuudessa. Ilmastonmuutos uhkaa talviolosuhteita myös Suomessa, joka huolestuttaa niin harrastajia kuin talviurheiluun liittyviä yrityksiäkin.

Yhteistyön kautta Swix Sport Finland ja POW Finland rohkaisevat ihmisiä tekemään kestävä valintoja jokapäiväisessä elämässään. Yhteistyön avulla pystytään saavuttamaan talviurheilun harrastajia laajalti heidän harrastuksensa parissa, heidän hankkiessaan talviurheiluvälineitä sekä heidän hurratessaan omille suosikeilleen katsomon puolella.

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri