quantum banneri 2

Vuorinen tällä kaudella jo toistamiseen välieriin: "Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen"

Lauri Vuorisen alkukausi on ollut vakuuttava. Kuva: Modica/NordicFocus

Lauri Vuorisen alkukausi on ollut vakuuttava. Kuva: Modica/NordicFocus

Lillehammerin maailmancup avattiin lauantaina perinteisen sprintillä. Suomalaisittain parhaasta tuloksesta vastasi Krista Pärmäkoski, joka hiihti finaalissa toiseksi. Miehistä Iivo Niskanen ja Lauri Vuorinen selviytyivät välieriin, mutta karsiutuivat finaalista. Sijoitus Niskaselle 10:s.

Upeasti kauden aloittanut Vuorinen, oli oikein tyytyväinen alkukauden otteisiinsa, tänään sijoitus 12:s.

- Karsinnassa oli vähän nahkeaa menoa, alkuerässä tuntui jo vähän paremmalle ja välierässä tuntui jo tosi hyvältä. Ihan ei riittänyt finaaliin tänään meno. Viimeisen nousun päällä olin vähän huonossa linjassa ja kaverit olivat astetta kovempia siihen loppuun, kertasi Vuorinen päivän kilpailuja Hiihtoliiton tiedotteessa.

Välieräpaikka oli Vuoriselle jo toinen alkukauteen.

- Tosi tyytyväinen olen. En ole vielä montaa kertaa ollut maailmancupissa pisteillä ja nyt jo kaksi välieräpaikkaa tullut tässä putkeen, niin ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, kertoi Vuorinen.

Hakola ja norskitModNFRistomatti Hakola (vas.) Kuva: Modica/NordicFocus

Ristomatti Hakola karsiutui puolivälierävaiheessa niukasti, eikä näin ollen päässyt välieriin. Lopullinen sijoitus Hakolalle 14:s. Aika-ajoista lähtien meno näytti lupaavalta, kun Hakola oli karsinnan neljänneksi nopein.

- Aika-ajo oli taattua laatua, sauva tosin katkesi loppusuoralla. Erävaihe oli hallussa loppusuoralle asti. Taktiikkana oli, että hiihdän keulassa ja naulaan viimeiseen nousuun niin paljon, kuin lähtee, kertoi Hakola.

Hakola saapui maalisuoralle ensimmäisenä, mutta jäi eränsä kolmanneksi.

- Ei kukaan tule ensimmäisenä loppusuoralle ja sitten jää kolmanneksi. Koitetaan tehdä tulosta sitten ensi viikolla. Mies on kunnossa ja se on pääasia, totesi Hakola kilpailun päätteeksi.

Puolivälieriin hiihti myös Toni Ketelä, ollen 16:s ja Anssi Pentsinen, ollen 26:s.

Lillehammerissa jatketaan huomenna maastohiihdon osalta skiathloneilla.

Tulokset

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri