quantum banneri 2

Kalla voitti Lillehammerissa - Pärmäkoski seitsemäs

Charlotte Kalla jatkoi voittokulkuaan. Kuva: Modica/NordicFocus

Charlotte Kalla jatkoi voittokulkuaan. Kuva: Modica/NordicFocus

Ruotsin Charlotte Kalla jatkoi vahvaa alkukauttaan voittamalla naisten maastohiihdon maailmancupin yhdistelmäkisan Norjan Lillehammerissa. Toiseksi hiihti Norjan Heidi Weng vajaat kaksikymmentä sekuntia Kallaa hitaampana ja kolmanneksi Norjan Ragnhild Haga.

Krista Pärmäkoski oli parhaana suomalaisena seitsemäs. Hän hävisi Kallalle 1.07,8 minuuttia.

Kerttu Niskanen oli 17:s, Laura Mononen 19:s, Anne Kyllönen 22:s, Aino-Kaisa Saarinen 26:s ja Johanna Matintalo 48:s.

Kalla lähti heti alusta vetämään ja tuli ensimmäisen suksienvaihtoon yhdessä Wengin kanssa. Pärmäkoski tuli suksienvaihtoon neljäntenä, runsaat 22 sekuntia Kallan jälkeen.

Kerttu Niskanen oli puolimatkassa kahdeksas (27 sekuntia jäljessä), mutta romahti heti vapaan osuuden alussa. Aino-Kaisa Saarinen oli suksienvaihdossa 16:s (46,9), Laura Mononen 20:s (50,2), Anne Kyllönen 27:s (1.12,4) ja Johanna Matintalo 34:s (1.28,2).

Kalla ja Weng menivät vapaan osuuden alusta lähtien vuorovedolla menojaan, mutta Pärmäkoski oli mukana takaa-ajoryhmässä yhdessä Jessica Digginsin, Marit Björgenin ja Teresa Stadloberin kanssa. Kalla ratkaisi kisan viimeisessä nousussa, jossa hän pudotti Heidi Wengin yhdessä hujauksessa.

(STT)

Tulokset

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri