quantum banneri 2

Niskanen seitsemäs Lillehammerin yhdistelmäkisassa

Iivo Niskaselta hieno hiihto Lillehammerissa. Kuva: Modica/NordicFocus

Iivo Niskaselta hieno hiihto Lillehammerissa. Kuva: Modica/NordicFocus

Iivo Niskanen sijoittui seitsemänneksi miesten maastohiihdon maailmancupin yhdistelmäkisassa Norjan Lillehammerissa. Niskanen johti kisaa perinteisen osuuden jälkeen, mutta taipui vapaan hiihtotavan osuudella ja jäi kärjestä 16,2 sekuntia.

Norja vei neloisvoiton. Ykkönen oli Johannes Hösflot Klaebo ennen Martin Johnsrud Sundbya ja Hans Christer Holundia.

Niskanen lähti vetämään letkaa heti alusta ja pysytteli mukana isossa kärkiryhmässä. Matti Heikkinen sen sijaan jäi heti alussa kärkivauhdista ja oli 6,15 kilometrin kohdalla jäänyt kärjestä jo 21,7 sekuntia. Heikkinen keskeytti yhdentoista kilometrin jälkeen, samoin Kusti Kittilä.

Niskanen tuli suksienvaihtoon ensimmäisenä, mutta kärkiryhmässä oli tässä vaiheessa kuusitoista miestä. Antti Ojansivu ja Lari Lehtonen olivat tässä vaiheessa noin kahden minuutin päässä Niskasesta.

Vapaan osuudella Niskanen valui kärkiryhmän viimeiseksi, mutta pysytteli tällä paikalla, vaikka ryhmä hiljalleen pieneni.

(STT)

 Tulokset

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri