quantum banneri 2

Ruotsalaiset kärsivät sairasteluista – Halfvarsson ei hiihdä Davosissa

Calle Halfvarsson. Kuva: NordicFocus

Calle Halfvarsson. Kuva: NordicFocus

Sairastelut vaivaavat montaa tulevan viikonlopun Davosin maailmancupiin mielivää maastohiihtäjää.

 

Alkukauden sprinteissä palkinnoille noussut Calle Halfvarsson joutuu jättämään viikonlopun kilpailut väliin vatsataudin takia. Ruotsin joukkueesta myös Anna Dyvikillä on hengitystieinfektio ja Jonna Sundling on flunssassa, eivätkä he hiihdä Sveitsissä.

Ruotsalaisten lisäksi Norjan Martin Johnsrud Sunby on Halfvarssonin tavoin kärsinyt vatsataudista, eikä ole tietoa osallistuuko hän lauantain sprinttikilpailuun. Sundby sai kertomansa mukaan vatsataudin pojaltaan, joka sai sen päiväkodista.

Jessica Diggins sairastui viikonloppuna Lillehammerin maailmancupissa, mutta hiihti sunnuntaina yhdistelmäkilpailussa. Alkuviikosta tauti paheni ja Davosissa aika on kulunut ladun ulkopuolella. Yhdysvaltalaishiihtäjä julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän viettää aikaa kelkkailun parissa yrittäen toipua viikonlopuksi.

Davosin maailmancupissa hiihdetään kauden ensimmäinen vapaalla hiihtotavalla käytävä sprintti lauantaina. Sunnuntain ohjelmassa on 10 ja 15 kilometrin väliaikalähtökilpailut.

-Juho-Veikko Hytönen

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri