quantum banneri 2

Seppälä: "Mahtava tunne päästä takaa-ajoon kisaamaan"

Tero Seppälä Hochfilzenissä harjoituksissa. Kuva: SAhL/Andrei Ivanov

Tero Seppälä Hochfilzenissä harjoituksissa. Kuva: SAhL/Andrei Ivanov

Tero Seppälä nappasi Hochfilzenin pikakilpailussa uransa ensimmäiset maailmancupin pisteet ja heti sijalla 24. Seppälä pääsee lauantaina ensimmäistä kertaa mukaan takaa-ajoon, minuutin ja 40 sekuntia kärjen takaa.

- Hyvä päivä oli tänään ja pystyin taistelemaan loppuun asti. Pystyllä vähän ensimmäinen laukaus karkasi, mutta onneksi loput tulivat alas. Viimeisellä kierroksella mentiin niin kovaa kun päästiin. Koville otti, mutta onneksi oli hyvin kannustusta ja suksi pelasi tänään tosi hyvin, Seppälä kiitteli huoltoa.

Maailmancup jatkuu huomenna takaa-ajoilla, joihin pääsee pikakilpailun 60 parasta. Seppälä ei ole aiemmin yltänyt kilpailuun mukaan.

- Mahtava tunne päästä takaa-ajoon kisaamaan, ei voi olla kuin tosi tyytyväinen. Tämä on kyllä mukava tilanne, kun syksyllä kaudelle asetetut tavoitteet, päästä takaa-ajoon ja jossakin vaiheessa maailmancupin pisteille, ovat nyt saavutettu jo joulukuussa, Seppälä kertoi.

Pikakilpailun toiseksi paras suomalainen oli Olli Hiidensalo. Hiidensalo ampui kaksi sakkoa, ja hän oli lopputuloksissa 81:s. Eroa kärkeen kertyi reilut kolme minuuttia.

- Perushiihtoa ja hyvin jaksoi työstää mäkiin. Lähdin liikkeelle napakasti, mutta silti eroa oli jo ekassa väliajassa 15 sekuntia. Silloin tajusin, että tänään on huono suksi, Hiidensalo harmitteli.

Mikko Loukkaanhuhta sijoittui 99:nneksi. Loukkaanhuhta ampui kolme sakkokierrosta ja jäi kärjestä 3:45.

Tulokset

 

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri