quantum banneri 2

Sprintterit Jylhä ja Pentsinen mukaan sunnuntain 15 kilometrille

Martti Jylhä pääsee kokeilemaan vauhtiaan huomenna 15 kilometrillä. Kuva: Modica/NordicFocus

Martti Jylhä pääsee kokeilemaan vauhtiaan huomenna 15 kilometrillä. Kuva: Modica/NordicFocus

Sprinttihiihdon erikoismiehet Martti Jylhä ja Anssi Pentsinen kilpailevat sunnuntaina maailmancupin vapaan hiihtotavan 15 kilometrillä Davosissa. Päävalmentaja Reijo Jylhä kertoi valinnoista lauantain sprintin jälkeen.

Aiemmin matkalle oli nimetty jo neljä suomalaista: Lari Lehtonen, Antti Ojansivu ja maailmancup-kautensa avaavat nuori Lauri Lepistö ja kokenut Ville Nousiainen.

Suomen naisista sunnuntain kympille osallistuvat Anne Kyllönen, Laura Mononen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski, Riitta-Liisa Roponen ja Aino-Kaisa Saarinen. Kuusikosta Mononen, Niskanen ja Saarinen matkustivat Sveitsin vuoristomaisemiin vasta torstaiaamuna Linnan juhlien jälkeen.

– On täysi arvoitus, miten heidän elimistönsä on sopeutunut korkeuteen näin nopealla aikataululla. Sen näkee huomenna kisassa, päävalmentaja Jylhä sanoi.

Martti Jylhä, Lepistö ja Roponen ovat olleet Davosissa leirillä jo lähes puolitoista viikkoa, muut vajaan viikon.

(STT)

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama