quantum banneri 2

Kerttu Niskanen hiihti kahdeksanneksi: "Jospa tämä tästä menee hyvään suuntaan"

Kerttu Niskanen. Kuva: Modica/NordicFocus

Kerttu Niskanen. Kuva: Modica/NordicFocus

Toblachissa hiihdettiin lauantaina naisten ja miesten väliaikalähtökilpailut.

Naisten 10 kilometrin väliaikalähtökilpailussa Kerttu Niskanen oli parhaana suomalaisena kahdeksas. Hän jäi naisten kilpailun voittajasta Charlotte Kallasta 43,5 sekuntia.

- Ihan ok veto, jospa tämä tästä menee hyvään suuntaan. Oli hyvä olo hiihtää. Viikolla oli vähän vaikeuksia, meinasi tulla mahatauti, mutta selvisin aika vähäisellä. Hyvän tuntuista oli hiihto ja jaksoin pitää rytmiä yllä. Tästä jatketaan, kertoi Niskanen kilpailun jälkeen Hiihtoliiton tiedotteessa.

Toiseksi paras suomalainen oli Laura Mononen, joka hiihti maaliin sijalle 18. Mononen jäi kärjestä reilun minuutin.

- Ok hiihto, koko ajan jaksoi tehdä ihan hyvin töitä. Tulos ei ole kyllä kovin häävi, puoli minuuttia pitäisi saada pois, niin sitten alkaisi sijoitukset olla kohtuullisia. Ei muuta, kuin eteenpäin, kertasi Mononen hiihtoaan.

Riitta-Liisa Roponen oli kilpailun 23:s, Aino-Kaisa Saarinen 32:s. Anne Kyllönen jäi puolikuntoisena sijalle 61.

Top3WomenToblach16122017ModicaNFNaisten lauantain kilpailun kolmen kärki. Kuva: NordicFocus

Saarinen odottaa perinteisen takaa-ajoa

Huomenna Toblachissa hiihdetään naisten 10 kilometrin takaa-ajokilpailu, johon lähdetään lauantain tulosten perusteella. Aino-Kaisa Saarinen odotti lauantain kilpailun jälkeen jo huomista ladulle lähtöä.

- Hiihto oli tasapainoisempaa, kuin viime viikonloppuna. Toki tekemistä riittää. En vieläkään saa vedettyä itseäni tosi tiukille, se saattaa olla, kun tuo vapaa on ollut mulle se haastavampi tekniikka aina. Nyt sitten odotan huomista ja odotan itseltäni sitä, että saan itseni tiukille. Sitä kautta sitten kuntoa eteenpäin. Parempaa tekemistä kuitenkin, edelleen pitäisi saada vaihteita esiin, kertoi Saarinen.

Tulokset

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama