quantum banneri 2

Matti Heikkinen päätti korpivaelluksensa ja palasi kymppisakkiin Toblachissa

Matti Heikkinen hiihti Toblachissa kahdeksanneksi. Kuva: NordicFocus

Matti Heikkinen hiihti Toblachissa kahdeksanneksi. Kuva: NordicFocus

Päivän parhaalla suomalaisella hyvä lähtötilanne takaa-ajoon.

Matti Heikkinen oli paras suomalainen Italian Toblachissa lauantaina järjestetyn miesten 15 kilometrin väliaikalähtökilpailussa.

Hän oli kilpailun kahdeksas ja jäi kilpailun voittaneesta Simen Hegstad Krügerista 27,3 sekuntia. Heikkinen jätti taakseen kovia nimiä, kun muun muassa Norjan Kläbo ja Sundby jäivät sijoille 10 ja 12.

- Parin viikon korpivaelluksen jälkeen paluu TOP-kymppiin ja hyvä nousujohteinen hiihto. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen takaa-ajoon ja nostaa siinä tilanteen mukaan sijoituksia. Hyvä tilanne sinänsä, kertoi Heikkinen kilpailun jälkeen Hiihtoliiton tiedotteessa.

Kymmenen sekunnin sisällä ennen Heikkistä ladulle sunnuntaina lähtevät Venäjän Sergei Ustjugov ja norjalaiset Finn Hågen Krogh sekä Hans Christer Holund.

Krueger16122017ModicaNFLauantain voittaja Simen Hegstad Krüger. Kuva: NordicFocus

Muut suomalaiset jäivät kauemmas kärjestä, kun Anssi Pentsinen oli 36., Ari Luusua 51. ja Ville Nousiainen sijalla 54. Pentsinen oli kuitenkin hyvin tyytyväinen päivän suoritukseensa.

- Ero kärkeen ei ole mikään aivan mahdoton ja mielestäni sain ehjän suorituksen. Ihan varmasti parhaita skeittejä, mitä olen maailmancupissa hiihtänyt. Siihen täytyy olla tyytyväinen! Huomenna tuntuisi olevan hyviä letkoja edessä, lähetään niitä seuraamaan, kommentoi Pentsinen.

Ari Luusua on tunnettu paremmin perinteisen hiihtotavan miehenä, joten hän piti hiihtoaan kohtuullisena, vaikkei hiihto omien sanojen mukaan lentoa ollutkaan.

- Suksi oli tänään loistava, sitä olisi voinut hyödyntää enemmänkin. Huomenna lähdetään tappelemaan kovista sijoituksista pertsalla, Luusua lupasi.

Miesten maastohiihdon maailmancup jatkuu huomenna takaa-ajolla.

Tulokset

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri