quantum banneri 2

Heikkisen torjuntavoitto toi viidennen sijan: "Nyt on hyvä siirtyä kotiin ihmisten ilmoille joulun viettoon"

Matti Heikkinen kiri viidenneksi Toblachissa. Kuva: Modica/NordicFocus

Matti Heikkinen kiri viidenneksi Toblachissa. Kuva: Modica/NordicFocus

Hyvä suksi auttoi Pentsisen pisteille.

 

Matti Heikkinen taisteli tänään maastohiihdon maailmancupin kärkisijoista miesten 15 kilometrin takaa-ajokilpailussa. Heikkinen hiihti lopulta kauden parhaan sijoituksensa, ollen kilpailussa viides.

- Ihan asiallinen nousu viidenneksi. Kovavauhtinen alku, se hiukan sitten rauhoitteli menoa kisan keskivaiheilla. Loppu oli sitten torjuntavoitto. Pystyi nousemaan muutaman sijan ja kamppailemaan ihan asiallisista sijoituksista. Nyt on hyvä siirtyä kotiin ihmisten ilmoille joulun viettoon, kertoi Heikkinen kilpailun päätteeksi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Maailmancup-pisteille hiihti myös Anssi Pentsinen. Hyvällä suksella ladulla ollut Pentsinen oli tyytyväinen suoritukseensa.

- Tänään oli loistava kisa. Täytyy olla tosi tyytyväinen, että pystyin tuossa porukassa pisteille venymään. Kiitos siitä kuuluu tosi hyvälle sukselle. Tosi tyytyväinen olen päivän hiihtoon, kommentoi Pentsinen.

Kläbo teki historiaa

Miesten kilpailun voittoon hiihti Johannes Hösflot Kläbo, joka karkasi yhdessä Venäjän Sergei Ustjugovin kanssa muulta kärkiryhmältä pari kilometriä ennen maalia. Voitto oli jo Kläbon kauden seitsemäs ja samalla historiallinen. Kukaan mieshiihtäjä ei ole aiemmin onnistunut saavuttamaan seitsemää osakilpailuvoittoa ennen uutta vuotta. Martin Johnsrud Sundby ja Petter Northug ovat onnistuneet aiemmin voittamaan kuusi osakilpailua alkukaudesta.

Tulokset

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama