quantum banneri 2

Legkov jatkaa harjoittelua: ”En ajatellut lopettaa uraani ennen kuin tämä on ohi”

Alexandr Legkov ja Sotshin olympiamitalit. Kuva: NordicFocus

Alexandr Legkov ja Sotshin olympiamitalit. Kuva: NordicFocus

Kansainvälisen olympiakomitean KOK:n hyllyttämä, ja sittemmin kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n kilpailukieltoon julistama venäläishiihtäjä Aleksander Legkov ei ole voinut kilpailla hiihdon maailmancupissa.

 

Aiemmin viikonloppuna venäläismediassa liikkui huhu, jonka mukaan Legkov olisi lopettamassa uraansa, kun kansainväliset hiihtoareenat ovat häneltä suljetut. Legkov kiistää asian.

- Tiedotan asiasta itse sitten kun olen tehnyt päätöksen. Tällä hetkellä harjoittelen niin hyvin kuin pystyn, enkä ajatellut lopettaa uraani ennen kuin tämä on ohi, Legkov kertoi Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n mukaan venäläiselle R-sportille.

Hän viittasi lausunnollaan valitukseen. Hän uskoo, että kilpailukielto kumotaan vielä urheilun kansainvälisessä vetoomustuomioistuimessa CAS:ssa.

SVT:n haastattelema venäläisten valmentaja Marcus Cramer kertoo, että Legkov on pohtinut tulevaisuuttaan. Myös uran lopettaminen on mahdollista.

- Tärkeintä on se, että hän saisi pitää kultansa. Maailmancupissa hiihtäminen ei ole yhtä tärkeää. Tärkeintä hänelle on saada pitää kultamitalit, Cramer totesi viitaten Sotshin olympialaisten tulosten mitätöintiin.

-Juho-Veikko Hytönen

quantum jattibanneri

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri