quantum banneri 2

Anne Kyllönen mukana Tour de Skillä, Iivo Niskasen sairastelut takanapäin

Anne Kyllönen Rovaniemen Suomen Cupissa marraskuussa. Kuva: Touho Häkkinen

Anne Kyllönen Rovaniemen Suomen Cupissa marraskuussa. Kuva: Touho Häkkinen

Päävalmentaja Jylhä: Anne tarvitsee kisoja.

Myös Anne Kyllönen on mukana maastohiihdon Tour de Ski -kiertueella. Tämän vahvisti tiistaina Suomen joukkueen päävalmentaja Reijo Jylhä.

Kyllösen kohdalla oli pohdittu, olisiko harjoittelu hänelle parempi vaihtoehto kuin raskaalle kisakiertueelle lähteminen. Kyllösen kuntoa ja terveydentilaa selviteltiin viime viikolla, sillä hänen suorituksensa maailmancupissa olivat jääneet vaisuiksi.

– Tsekkauksissa ei löytynyt mitään erityistä. Anne tarvitsee kuitenkin kisoja alle nyt. Tarvittaessa kisaohjelmaa voi matkan varrella muuttaa, Jylhä sanoi.

Päävalmentaja Jylhän mukaan Tour de Skillä mukana ovat suomalaisnaisista Kyllösen lisäksi Mari Laukkanen, Laura Mononen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Aino-Kaisa Saarinen.

Maailmanmestari Iivo Niskanen on ollut tällä kaudella osan aikaa toipilaana. Jylhä kertoi, että Niskasen sairastelut ovat tällä erää loppuneet.

Jylhän mukaan suomalaismiehistä Tour de Skillä hiihtävät Iivo Niskasen lisäksi Ristomatti Hakola, Martti Jylhä, Kusti Kittilä, Ari Luusua ja Antti Ojansivu.

Tour de Ski alkaa Sveitsin Lenzerheidessa lauantaina.

(STT)

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri