quantum banneri 2

Ristomatti Hakola taisteli Tour de Skin avauspäivänä neljänneksi

Ristomatti Hakolan Tour alkoi komeasti. Kuva: Modica/NordicFocus

Ristomatti Hakolan Tour alkoi komeasti. Kuva: Modica/NordicFocus

Hakolan Tour alkoi komeasti.

 

Ristomatti Hakola hiihti Tour de Skin avauspäivän vapaan hiihtotavan sprintin puolivälierässä toiseksi ja eteni välierään. Siellä kyyti oli kylmää, mutta Hakola puristi erässä neljänneksi. Toisessa erässä ei samaa vauhtia päästy, vaikka eroja miesten välillä syntyikin. Hakola eteni aikavertailun kautta finaaliin.

Finaalissa Hakolalle pitivät seuraa Lucas Chanavat, Richard Jouve, Finn Hågen Krogh, Sergei Utsjugov ja Federico Pellegrino. Matkan teko alkoi selät suorina rauhallisesti suksia liu’utellen. Puolivälissä Utsjugov iski ja kärkikolmikko irtosi omille teilleen. Valitettavasti Hakola jäi takatrioon Kroghin ja Jouven seuraksi.

Kärjessä Utsjugov säilytti johtoasemansa ja nappasi voiton. Pellegrino oli toinen ja Chavanat kolmas. Hakola oli väsyneiden miesten letkan nopein ja saavutti siis neljännen sijan.

Martti Jylhän ja Iivo Niskasen sprinttipäivä päättyi ensimmäiseen erävaiheeseen.

Tulokset

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri