quantum banneri 2

Kerttu Niskanen niukasti ulos palkinnoilta Tour de Skin naisten perinteisen kilpailussa

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Kerttu Niskanen oli neljännellä sijallaan paras suomalainen naisten Tour de Skin toisessa osakilpailussa Sveitsin Lenzerheidessa.

Naisten 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan väliaikalähtökilpailussa Norjan Ingvild Flugstad Östberg oli ylivoimainen voittaja 25,7 sekunnin erolla ennen maanaistaan Heidi Wengiä.

Väliajoissa Niskanen oli pitkään kiinni palkintosijassa hiihtäen kolmossijasta Sadie Bjornsenia vastaan. Viimeisillä kilometreillä yhdysvaltalaishiihtäjä oli kuitenkin parempi ja käänsi kuudessa kilometrissä olleen viiden sekunnin tappioaseman lähes seitsemän sekunnin voitoksi Niskasesta.

Niskanen oli neljäs 48,9 sekuntia Östbergistä.

Krista Pärmäkoski oli kiinni seitsemännessä sijassa vielä 1,5 kilometriä ennen maalia, mutta hän kaatui stadionalueen vauhdikkaassa laskussa. Samalla sijoitus tippui ulos kymmenen joukosta sijalle 13. Hänen eronsa kärkeen oli 1.15,5.

Muista suomalaisista Laura Mononen oli 15:s, Aino-Kaisa Saarinen 18:s ja Anne Kyllönen 39:s.

Tulokset

Mainos
Kaikki hiihdon maailmancupin osakilpailut vain C Morella! Antero Mertaranta selostajana, Jari Isometsä asiantuntijana. Yhteensä yli 160 maailmancupin kisaa hiihdosta, yhdistetystä, mäkihypystä ja alppihiihdosta osoitteesta www.cmore.fi.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama