quantum banneri 2

Niskaset puuttuvat Vantaan SM-laduilta

Iivo Niskanen ei starttaa lauantain SM-kilpailuun. Kuva: Touho Häkkinen

Iivo Niskanen ei starttaa lauantain SM-kilpailuun. Kuva: Touho Häkkinen

Maailmanmestari Iivo Niskanen jää pois Vantaan SM-hiihdoista. Niskasen valmentaja Olli Ohtonen vahvisti tänään, ettei Niskanen kilpaile Hakunilan laduilla.

Myös Iivo Niskasen isosisko Kerttu Niskanen jättää Suomen mestaruuskilpailut väliin. Hän kertoi Instagram-tilillään, että palauttelee kehoaan viime sunnuntaina päättyneestä Tour de Ski -kiertueesta ja harjoittelee kotonaan Vuokatissa.

– SM-mitaleista taistelen keväällä, Kerttu Niskanen viittasi huhtikuisiin Taivalkosken SM-kisoihin.

Maailmancup on menossa samaan aikaan Vantaan SM-kisojen kanssa Saksan Dresdenissä, mutta siellä ei kilpaile suomalaisia. Suomalaiset palaavat maailmancupiin viikon kuluttua Slovenian Planicaan, jossa hiihdetään sprintissä tärkeä olympianäyttökilpailu lauantaina ja perinteisen hiihtotavan 10 ja 15 kilometriä sunnuntaina.

Vantaalla hiihdetään tänään vapaan hiihtotavan kilpailut, joissa naisten matkana on 10 kilometriä ja miesten matkana 15 kilometriä. Huomenna ohjelmassa ovat yhdistelmähiihdot. Naiset kisaavat 6,6 kilometriä ensin perinteisellä hiihtotavalla ja perään saman matkan vapaalla. Miehet hiihtävät 13,3 kilometriä kummallakin hiihtotavalla.

(STT)

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri