swix hf banneri

Suomi nimesi maastohiihtäjät yhdistelmäkilpailuun - Matintalo mukaan, Roponen jäi sivuun

Johanna Matintalo hiihtää lauantain yhdistelmäkilpailussa. Kuva: NordicFocus

Johanna Matintalo hiihtää lauantain yhdistelmäkilpailussa. Kuva: NordicFocus

Heikkinen, Hyvärinen, Lehtonen ja Niskanen odotetusti miesten yhdistelmäkilpailuun.

Johanna Matintalo, Krista Pärmäkoski, Laura Mononen ja Kerttu Niskanen kilpailevat lauantaina Pyeongchangin olympialaisten yhdistelmäkilpailussa. Kisassa hiihdetään 7,5 kilometriä perinteisellä hiihtotavalla ja 7,5 kilometriä vapaalla hiihtotavalla.

Yhdistelmäkisan joukkueesta puuttuu Riitta-Liisa Roponen, joka on päävalmentaja Reijo Jylhän mukaan keskittymässä vapaan hiihtotavan kympille.

Naisten hiihdot jatkuvat tiistaina perinteisen hiihtotavan sprintillä, ja siinä Suomea edustavat Matintalo, Pärmäkoski, Niskanen ja Aino-Kaisa Saarinen.

Iivo Niskanen hiihtää yhdistelmäkisan ja sprintin olympialaisten aluksi

Matti Heikkinen, Perttu Hyvärinen, Lari Lehtonen ja Iivo Niskanen hiihtävät odotetusti miesten yhdistelmäkilpailun Pyeongchangin olympialaisissa sunnuntaina. Miehet hiihtävät kisassa 15 kilometriä perinteisellä ja vapaalla hiihtotavalla.

Yhdistelmäkilpailu on viimeistä kertaa mukana arvokisoissa, sillä Kansainvälinen hiihtoliitto on muuttamassa matkavalikoimaa.

Yhdistelmäkisan miehistä vain Niskanen on mukana tiistaina perinteisen sprintissä. Muut suomalaissprintterit ovat Ristomatti Hakola, Martti Jylhä ja Lauri Vuorinen.

(STT)

Olympialaisten ohjelma

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri