quantum banneri 2

Ikaalisissa hiihdetään kunniakierros Pärmäkosken kunniaksi – mukaan satoja lapsia

Ikaalisissa juhlitaan Krista Pärmäkosken menestystä. Kuva: Jesse Väänänen / Snou Creative

Ikaalisissa juhlitaan Krista Pärmäkosken menestystä. Kuva: Jesse Väänänen / Snou Creative

Krista Pärmäkosken olympiamenestys on innostanut ikaalilaiset suksille ja yhteisiin kisastudioihin. Ikaalisten kaupunki julkaisi eilen mainoksen sosiaalisessa mediassa Kristan kunniakierroksesta, jossa on tarkoitus kerätä hiihtäen mahdollisimman monta kilometriä Pärmäkosken kunniaksi.

Varsinainen tapahtuma järjestetään perjantaina 23.2. klo 10 – 12 Ikaalisissa pesäpallokentän lähimaastossa, jonne valmistetaan noin kilometrin mittainen kunniakierroslenkki.

Olympialaisten päätösmatkaa, naisten 30km perinteisellä tyylillä, kokoonnutaan puolestaan seuraamaan Ikaalisissa koko kaupungin voimin Valkean ruusun koululle. Kisakatsomo on mainoksen mukaan kaikille avoin ja paikalle saapuville tarjotaan aamukahvit.

Olympiakausi ja Ikaalisten Urheilijoiden (IU) uusi naishiihtotiimi on herättänyt henkiin vuosien tauon jälkeen hiihtokoulutoiminnan. Hiihtokoulua on järjestetty viime viikkojen ajan Ikaalisissa yleisurheilukentän läheisyydessä, ja hiihtokoulu huipentuu Kristan kunniakierroksesta alkavalla hiihtolomaviikolla.

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri