quantum banneri 2

Heiskanen, Koskela ja Luusua jahtaavat kärkisijoja sunnuntaiaamuna Jizerska50:ssä

Ari Luusua. Kuva: Magnus Östh/Visma Ski Classics

Ari Luusua. Kuva: Magnus Östh/Visma Ski Classics

Talvilajit jatkuvat Pyeongchangin lisäksi myös Tshekissä, kun Visma Ski Classicsin osakilpailu Jizerska50 käydään sunnuntaiaamuna Liberecin seudulla.

Ladulla on pituutta nimensä mukaisesti 50 kilometriä ja se on houkutellut paikalle tänä vuonna yli 6500 hiihtäjää. Naisten kilpailu on erityisen tärkeä isäntämaan edustaja Katerina Smutnalle, joka ei ole vielä onnistunut voittamaan sarjaa hallinnutta Britta Johansson Norgrenia tällä kaudella.

Suomalaisista ennakolta kovin menijä on Team Trentino Robinson Trainerin Heli Heiskanen. Muita suomalaisia eliittiryhmässä ovat Team Yoko Optiwaxin Riikka-Liisa Räsänen ja Vltava Fund Craft Teamin Noora Kivikko. Lisäksi naisten kilpailussa hiihtää nuorten alakilpailua johtava ruotsalainen Evelina Bångman Team Mäenpään väreissä.

Miehissä mukana ovat lähes kaikki ennakkosuosikit. Suomalaisista ladulle starttaavat Team Mäenpään Niko Koskela ja Ari Luusua. FullFit Teamia edustavat Olli Tyrväinen sekä Esa Mursu. Team Yoko Optiwaxin väreissä hiihtää Henri Jelonen.

Hiihtomaratonin tilanteita voi seurata perinteiseen tapaan Yle Areenan suorasta lähetyksestä tai Visma Ski Classicsin omasta sovelluksesta. Lähetys alkaa kello 10.05 ja naiset starttaavat kello 10.15. Miesten startti on 15 minuuttia myöhemmin.

Visma Ski Classicsin sivut

Juttua korjattu. Kilpailu alkaa kello 9.15 paikallista aikaa eli kello 10.15 Suomen aikaa.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri