swix hf banneri

Ampumahiihtokausi jatkuu Kontiolahdella vielä Masters-kilpailuilla ja SM-starteilla

Kontiolahden ampumahiihtostadion auringonlaskun aikaan. Kuva: NordicFocus

Kontiolahden ampumahiihtostadion auringonlaskun aikaan. Kuva: NordicFocus

Ampumahiihtokausi jatkuu Kontiolahdella tiiviinä maailmancupin jälkeenkin, sillä Masters-kilpailut järjestetään tällä viikolla ja SM-kilpailut pääsiäisenä.

Kansainvälisiin ikäsarjojen Masters-kilpailuihin osallistuu tällä kertaa ampumahiihdon ystäviä 14 maasta. Ulkomaalaisia saapuu Kontiolahdelle noin 120. Ohjelmassa on torstaina pikakilpailu, perjantaina viesti ja sunnuntaina normaalikilpailu. Monelle ulkomaalaiselle tapahtuma on jokavuotinen perinne, johon ilmoittaudutaan hyvissä ajoin ja jota odotetaan pitkään. Tapahtuma on myös matkailullisesti merkittävä, sillä osallistujat viihtyvät alueella noin viikon.

– Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa, sillä se järjestetään jo 21:nnen kerran. Monille osallistujille tämä on vuosi toisensa jälkeen todella odotettu viikko, ja kisajärjestelyjämme kiitellään kovasti, Masters-kilpailuiden pääsihteeri Jarno Lautamatti Kontiolahden Urheilijoista sanoo järjestäjien tiedotteessa.

Ampumahiihdon SM-kilpailuissa ohjelmassa on pääsiäislauantaina miesten ja naisten viestit, sunnuntaina pikakilpailut kaikissa sarjoissa sekä maanantaina nuorten (13–21-vuotiaiden sarjat) viestit sekä miesten ja naisten yhteislähdöt. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona.

swix liguid boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri