swix hf banneri

SWIX TEAM FINLAND -haku on käynnistynyt!

Hae mukaan Swixin sponsorointtiohjelmaan.

Hae mukaan Swixin sponsorointtiohjelmaan.

(Kaupallinen yhteistyö - Swix Sport Finland Oy)
Muun muassa Swix ja Toko -tuotemerkkejä Suomessa edustava Swix Sport Finland Oy haluaa tukea tavoitteellisesti harjoittelevia yli 15 -vuotiaita hiihtäjiä perustamalla Swix Team Finlandin, johon hiihtäjät voivat hakea täyttämällä oheisen hakulomakkeen 20.4. mennessä.

Swix Team Finland -urheilijat voivat hankkia haluamansa Swix -sauvapaketin, Swix tai Toko -voidepaketin sponsoroituun hintaan, sekä varata itselleen tallihintaisen paikan ensi talven kisahuoltoihin. Swix Sport Finland toimittaa ja laskuttaa Swix Team Finland -tuotteet paikallisen jälleenmyyjän kautta, jolloin se avaa urheilijoille ja kaupoille luontaisen kanavan myös muuhun yhteistyöhön.

– Swix Team Finland -ohjelma on konsernissamme pilottihanke maailmanlaajuisesti. Swix auttaa tavoitteellisesti harjoittelevia hiihtäjiä saavuttamaan unelmansa, kuvailee tukiohjelmaa maajohtaja Aki Tuovinen ja jatkaa:

– Tarjoamme urheilijoille muutakin kuin tuotetukea, sillä ammattitaitoinen suksihuoltomme on saanut työstään varauksetonta kiitosta reilun kahden toimintavuotemme aikana. Tämän lisäksi tavoitteenamme on järjestää elokuussa tiimin yhteinen Swix Summer Camp, jossa on asiaankuuluvaa ohjelmaa niin urheilijoille kuin vanhemmillekin.

Sponsorointi mielletään yleensä varsin sitovaksi ja tuen vastineeksi urheilijoilta odotetaan vastasuoritteita. Millaista vastinetta Swix odottaa tiimiläisiltään?

– Meille tärkeintä on hiihtourheilun kehittyminen maassamme, mutta toivomme toki, että tiimiläiset toimivat #meolemmeswix -hengen lähettiläinä omissa sidosryhmissään ja sosiaalisessa mediassa. Tässä ohjelmassa tärkeää on lahjakkaiden hiihtäjien tukeminen ja emme tule vaatimaan kenenkään päätä vadille, jos esim. rullalenkeillä käyttää varastosta löytyviä eri merkin sauvoja ja jakaa kuvan somessa, naurahtaa Tuovinen.

Swix Team Finlandiin valitaan 20-40 hiihtäjää ja lopullinen määrä päätetään saatujen hakemusten perusteella. Hakuajan jälkeen Tuovinen esikuntineen käy hakemukset läpi yhdessä Swix -jälleenmyyjien kanssa ja Swix Team Finland nimetään toukokuun puolessa välissä.

Swix Sport Finland Oy on norjalaisen Swix Sport AS -konsernin Suomen ja Baltian myynti- ja markkinointiyhtiö. Swix Sport AS -konsernin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Swix, Toko, Lundhags, Ulvang & Helsport. Swix on maailman johtava hiihtosauvavalmistaja, jonka sauvoilla saavutettiin Pyeongchangin Olympialaisissa 76 Olympiamitalia. Tuotemerkkiensä Swix & Toko kautta Swix Sport AS on maailman johtava suksivoidevalmistaja, jonka markkinaosuus maailman markkinoista on yli 70%. Swix -tuotemerkillä valmistettavat hiihtotekstiilit ja seuratekstiilit kuuluvat teknologialtaan parhaimpien joukkoon ja skandinaavinen mitoitus nostaa merkin suosiota myös Suomessa. Swix Sport ASn liikevaihto vuonna 2017 oli 128,8 miljoonaa euroa, josta voittoa 8,9 miljoonaa euroa.

Hae mukaan ohjelmaan täyttämällä alla oleva lomake! Huom. lomake on optimoitu desktop- ja tablettilaitteilla täytettäväksi

swix liguid boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri