swix hf banneri

Ristomatti Hakola ja Iivo Niskanen hiihtävät Ylläs-Levin Team Mäenpäässä

Kuva: Modica/NordicFocus

Kuva: Modica/NordicFocus

Lauantaina hiihdettävä Ylläs-Levi -hiihto kerää Visma Ski Classics -finaaliin maailman parhaiden maratonhiihtäjien lisäksi myös kovia nimiä maailmancup-latujen puolelta.

Suomen ykköshiihtäjät Iivo Niskanen ja Ristomatti Hakola hiihtävät Ylläs-Levin suomalaisessa Team Mäenpäässä.

- Ei ole hienompaa tapaa päättää kautta kuin se, että kaksi maailmanluokan hiihtäjää liittyy tiimiin, kertoo tallin taustamies Kim Mäenpää tallin tiedotteessa.

Hakolan ja Niskasen lisäksi Team Mäenpään väreissä Ylläksen ja Levin väliä hiihtävät Ari Luusua, Niko Koskela, Christoffer Lindvall, Viktor Mäenpää ja Hannes Mäenpää.

- Miesten puolella meillä on todella kova joukkue, joka tulee olemaan mukana terävimmän kärjen taistelussa, kertoo Kim Mäenpää.

Sarjaa kiertänyt Hans Mäenpää ei ole mukana, sillä hän yrittää rikkoa 24 tunnin hiihdon maailmanennätyksen torstain ja perjantain aikana.

Naisten kilpailussa tallia edustavat totuttuun tapaan Evelina Bångman ja Terhi Pollari. Bångman on kokonaiskilpailussa seitsemäntenä ja Pollari sijalla 11. Team Mäenpää on tällä hetkellä Visma Ski Classicsin joukkuekilpailussa yhdeksäntenä, vaikka kolme osakilpailua on kauden aikana jäänyt väliin.

- Asetimme kauden alussa tavoitteeksi olla maailman kymmenen parhaan hiihtotallin joukossa ja siinä tulemme onnistumaan. Olemme myös ilolla huomanneet, kuinka kiinnostus maratonhiihtoja kohtaan on noussut viime vuosina Suomessa, Kim Mäenpää iloitsee.

-Juho-Veikko Hytönen

swix liguid boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri