quantum banneri 2

Lauri Vuorinen vaihtaa seuraa SkiTeam 105:n väreihin

Kuva: Skiteam 105

Kuva: Skiteam 105

Raisiolainen maastohiihdon erikoisseura SkiTeam 105 vahvistuu tulevalla kaudella maajoukkuetason hiihtäjällä, kun viimeiset vuodet Kouvolan Hiihtoseuraa edustanut Lauri Vuorinen siirtyy seuraan ja palaa takaisin Varsinais-Suomeen.

Ennen Kouvolaan siirtymistä Vuorinen edusti kasvattaja seuraansa Perniön Urheilijoita. Vuorinen kuuluu maastohiihdon A-maajoukkueeseen ja edusti Suomea viime talvena Pyeongchangin talviolympialaisissa, sekä useissa maailmancupin osakilpailuissa.

- Nyt toteutuneella seurasiirrolla SkiTeam 105:n viestijoukkue vahvistuu merkittävästi ja mahdollistaa tavoitteiden asettamisen SM-viestiin sekä Suomen Cupin
viesteihin korkealle. Samalla myös ykkösjoukkueen viestipaikoista tulee kilpailutilanne seuran sisällä, joka omalta osaltaan kehittää ja motivoi kaikkia
joukkueen hiihtäjiä harjoittelussa, kertoo seuran puheenjohtaja Ossi Hakanen SkiTeam 105:n tiedotteessa.

VuorinenLauriSkiteam105Kuva: Skiteam 105

SkiTeam 105:n tavoitteena on kehittyä tulevina vuosina joukkueeksi, joka voi haastaa viesteissä minkä tahansa joukkueen Suomessa.

- Tuntuu hyvältä palata takaisin varsinaissuomalaiseen seuraan. SkiTeamin hiihtäjät ovat nuoria ja kehityskykyisiä ja näen myös seuran kilpailukykyisenä ja kehittyvänä vuosiksi eteenpäin. Päätökseen vaikutti toki myös (veljien) Lassin ja Leevin hiihtäminen seurassa. He ovat olleet toiminnassa mukana seuran perustamisesta asti ja ovat olleet tyytyväisiä toimintaan, kommentoi Vuorinen seurasiirron taustoja.

Viime vuonna Skiteam 105 sijoittui 15:nneksi maastohiihdon Suomen Cupin loppupisteissä. Taivalkosken SM-viestissä seuran miehet olivat sijalla 25. Samassa viestissä Vuorinen juhli SM-kultaa Kouvolan Hiihtoseurassa.

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri