swix hf banneri

Hiihtoseura Skiteam 105 vahvistuu entisestään tulevalle talvelle

Onni ja Leo Rantahalvari hiihtävät ensi kaudella Skiteam 105:n väreissä. Kuva: Skiteam 105

Onni ja Leo Rantahalvari hiihtävät ensi kaudella Skiteam 105:n väreissä. Kuva: Skiteam 105

Varsinais-Suomalaisen maastohiihdon erikoisseuran SkiTeam 105:n rivit vahvistuvat entisestään, kun Nuorten maajoukkueeseen kuuluvat Leo ja Onni Rantahalvari siirtyvät Lauri Vuorisen tavoin satavitosten ryhmään.

- Leon ja Onnin tulo seuraan antaa entistä enemmän liikkumavaraa viestijoukkueiden kokoonpanoon ja hiihtäjämäärämme kestää nyt paremmin myös pienet sairastelut, joita aina väistämättä tulee. Pojat hiihtävät vielä ensi kaudella M20-ikäluokassa, mutta istuvat hyvin meidän tulevaisuuden suunnitelmiin, kommentoi seuran puheenjohtaja Ossi Hakanen seuran tiedotteessa.

Leo ja Onni Rantahalvarin aloittaessa maastohiihdon oli heidän kasvattajaseuransa Alastaron Urheilijat. Nyt muutamien vuosien jälkeen hiihtäjäveljekset palaavat takaisin Varsinais-Suomalaiseen seuraan. Kuluneella kaudella Rantahalvarit ottivat kaksoisvoiton M20-sarjan yhdistelmäkilpailussa tammikuun alussa Iisalmessa. Tulevan kauden päätähtäin on Lahden 2019 Nuorten MM-hiihdoissa.

- SkiTeamissä on hyvä ja nuorekas porukka, jonka menestysvuodet ovat vasta edessä. Hyvä yhteishenki ja seuran eteläinen sijainti vaikutti meidän päätökseen, joka tuntui nyt oikealta valinnalta, taustoittavat veljekset uuden seuran valintaa.

SkiTeam 105 Ry on keväällä 2016 perustettu maastohiihdon erikoisseura, jonka kotipaikka on Raisio. Seura sai alkunsa, kun kolme kokenutta maastohiihtoihmistä yhdistivät voimansa. Seuran pääpaino on maastohiihdon kilpailutoiminnassa. SkiTeam 105 tukee urheilijoidensa kehittymistä kilpahiihdossa henkilökohtaisten tavoitteiden sekä ikä- ja kehitystason mukaisesti aina huippu-urheilijatasolle saakka.

swix liguid boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri