swix hf banneri

Hakemus tallentui tietojärjestelmään - Ampumahiihtoliitto hakee oikeusteitse muutosta OKM:n avustuspäätökseen

Kuvituskuva. Kuva: NordicFocus

Kuvituskuva. Kuva: NordicFocus

Suomen Ampumahiihtoliitto ei ole tyytyväinen Opetus- ja kulttuuriministeriön päätökseen olla ottamatta liiton yleisavustushakemusta käsittelyyn.

Suomen Ampumahiihtoliitto on kevään kuluessa Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa selvittänyt Ampumahiihtoliiton yleisavustushakemusta vuodelle 2018.

OKM on 18.6.2018 tekemällään päätöksellä päättänyt jättää Ampumahiihtoliiton yleisavustushakemuksen käsittelemättä sillä perusteella, että OKM:n mielestä hakemus ei ole saapunut ministeriöön määräajassa.

Ampumahiihtoliitto tiedottaa, että se on päättänyt hakea muutosta OKM:n päätökseen oikeusteitse. Ampumahiihtoliiton OKM:n tietojärjestelmätoimittajalta saamien tietojen mukaan avustushakemus oli tallentunut OKM:n tietojärjestelmään määräaikaan mennessä. Se olisi sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa annetun lain mukaan siten pitänyt ottaa käsiteltäväksi. Ampumahiihtoliitto haluaa, että järjestelmään määräaikaan mennessä tallentunut hakemus käsitellään oikeudenmukaisesti. Ampumahiihtoliitto hakee muutosta OKM:n päätökseen ensi vaiheessa ministeriölle tehtävällä oikaisuvaatimuksella.

Ampumahiihtoliiton noin 1,5 miljoonan liikevaihdosta vajaa 300 000 euroa on tullut yleisavustuksena ministeriöltä.

swix liguid boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri