swix hf banneri

Ari Luusua ja Vilma Nissinen Jeppis Summer Ski -rullahiihtokilpailun ykköset

Ari Luusua (keskellä.) oli vahvin Jeppis Summer Ski -rullahiihtokilpailussa. Vierellä toiseksi sijoittunut Matias Strandvall (oik.) ja kolmanneksi hiihtänyt Christoffer Lindvall (vas.). Kuva: Lina Sundqvist

Ari Luusua (keskellä.) oli vahvin Jeppis Summer Ski -rullahiihtokilpailussa. Vierellä toiseksi sijoittunut Matias Strandvall (oik.) ja kolmanneksi hiihtänyt Christoffer Lindvall (vas.). Kuva: Lina Sundqvist

Pietarsaaressa hiihdettiin lauantaina Jeppis Summer Ski -rullahiihtokilpailu. Kilpailu alkoi tasatyöntö prologilla SkiErg-hiihtolaitteella, jonka jälkeen hiihdettiin takaa-ajot perinteisellä tyylillä.

Vauhdikkainta kyytiä miesten prologissa piti IF Minkenin Matias Strandvall, joka veti kilometrin matkan aikaan 3.01,6. Team Mäenpään Ari Luusua oli toinen kuusi sekuntia hitaammalla ajalla ja Team Mäenpään Christoffer Lindvall kolmas ajalla 3.10. 

12 kilometrin takaa-ajoon Strandvall starttasi prologista saatujen bonussekuntien turvin 11 sekuntia ennen Luusuaa, mutta se ei riittänyt pitämään kilpailun lopulta voittanutta Luusuaa takana. Lopputuloksissa Luusua oli ykkönen neljällä sekunnilla ennen Strandvallia. Lindvall oli kolmas 12 sekuntia voittajasta.

JeppisSummernaisetVilma Nissinen (vas.) oli naisten sarjan nopein Jeppis Summer Ski -rullahiihtokilpailussa. Anni Kainulainen jäi voittajasta vain 0,5 sekuntia ja jäi kolmanneksi. Kuva: Lina Sundqvist

Naisten prologissa vahvin oli IF Minkenin Julia Häger. Hän veti 750 metrin matkan aikaan 2.46,4. Toinen oli IF Brahen Annika Sjöström kolme sekuntia voittajasta ja kolmas oli IF Brahen Ida Mäenpää kolme kymmennystä kakkossijasta jääneenä.

Kahdeksan kilometrin takaa-ajossa kovinta vauhtia piti prologissa vasta sijalle 14 sijoittunut Vuokatti Ski Teamin Vilma Nissinen. Nissinen nousi 37 sekunnin takaa-ajoasemasta voittoon niukasti 0,2 sekunnin erolla ennen Hämeenlinnan Hiihtoseuran Terhi Pollaria. Lopputuloksissa kolmas oli Anni Kainulainen hänkin vain 0,5 sekuntia voittajan takana.

Tulokset

swix liguid boxi

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri