quantum banneri 2

Tour de Barents -hiihtokiertueella tähtiä ja jäähyväisiä

Maailman parhaat hiihtäjät kokoontuvat toisen kerran hiihtämään kauden viimeisiä kilpailuitaan Barentsin alueelle.

Maailman parhaat hiihtäjät kokoontuvat toisen kerran hiihtämään kauden viimeisiä kilpailuitaan Barentsin alueelle. Viime kauden upeat kokemukset ovat houkutelleet mukaan viime kautta kovemman osanottajajoukon, jonka kirkkaimpina tähtinä ovat mm. maailmanmestari Matti Heikkinen ja uransa viimeiset kilpailut Tour de Barentsilla hiihtävä Slovenian Petra Majdic.

Tour de Barents alkaa Norjan Tanassa perinteisen hiihtotavan kilpailulla 6.4. ja jatkuu vapaan hiihtotavan yhteislähdöllä Inarissa 7.4. Tämän jälkeen kiertue siirtyy Rovaniemen Ounasvaaralle, jossa lauantaina 9.4 on vuorossa perinteisen sprintti ja sunnuntaina 10.4 Tour de Barents huipentuu Ounasvaara Climb takaa-ajokisaan. Finaaliin lähdetään kiertueen aikaeroilla ja maalissa niin miesten kuin naistenkin voittaja palkitaan 10 000 euron rahapalkinnolla. Kokonaisuudessaan palkintorahaa on jaossa n. 60 000 euroa.

Miesten ja naisten yleisten sarjojen ohella myös juniorit kisaavat K-Citymarket Junior Tour de Barents kiertueellaan. Viime vuoden juniorikiertueen voittaja, Norjan Finn Hågen Krogh, kuuluu nyt miesten Tour De Barentsin ehdottomiin ennakkosuosikkeihin.

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri