quantum banneri 2

Hiihtäjät osallistuivat Tour de Barents Business Seminaariin.

Tobias Angerer, Lukas Bauer, Jean-Marc Gaillard, Matti Heikkinen, Petra Majdic, Maurice Manificat ja Martin Koukal osallistuivat Tour De Barentsin yhteydessä järjestettävään Tour De Barents Business seminaariin Saariselällä torstaiaamuna.

Tobias Angerer, Lukas Bauer, Jean-Marc Gaillard, Matti Heikkinen, Petra Majdic, Maurice Manificat ja Martin Koukal osallistuivat Tour De Barentsin yhteydessä järjestettävään Tour De Barents Business seminaariin Saariselällä torstaiaamuna. Paitsi että tilaisuudessa hiihtäjät kertoivat tämän hetken tunnelmistaan, niin samalla useat heistä toivat esille hiihtourheilun merkityksestä liike-elämälle ja matkailulle. Seminaarin aiheena ovat mm. Barentsin alueen elinkeinot ja Barentsin alueen kehittäminen.

Myös urheilijoille Tour De Barents on tarjonnut oivan foorumin keskustella, kuinka hiihtourheilua edistetään eri maissa ja kuinka järjestelmä toimii. Matti Heikkinen kertoi, että urheilijoiden keskuudessa on herännyt ajatus jopa siitä että Tour De Barents voisi toimia Maailmancupfinaalien näyttämönä.

Tour De Barentsin toinen etappi, vapaan hiihtotavan yhteislähtö, hiihdetään Inarin Juutanvaaralla klo. 17.30 alkaen.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama