quantum banneri 2

Tour de Barents hiihtäjät tapasivat Joulupukin

joulupukki_tdb070411_introTour de Barents hiihtokiertue saapui perjantaina Rovaniemelle, jossa kiertue vietti välipäivän ennen viikonlopun päätösetappeja.

joulupukki_tdb070411Joulupukki ja hiihtäjät. Kuva: Aapo LaihoTour de Barents hiihtokiertue saapui perjantaina Rovaniemelle, jossa kiertue vietti välipäivän ennen viikonlopun päätösetappeja. Kiertue ja sen kirkkaimmat tähdet esittäytyivät Sampokeskuksessa satapäisen yleisön edessä.

Hiihtäjät innostuivat todenteolla kun tapahtumaan saapui yllätysvieraana itse Joulupukki! Etenkin Petra Majdic ja Tobias Angerer intoutuivat poseeraamaan ja juttelemaan yhdessä joulupukin kanssa. Majdic kertoi Joulupukille olleensa erityisen kiltti ja pukki lupasikin ensi joulun vierailulla tuoda mukaan yllätyksiä.

Tour de Barents jatkuu lauantaina perinteisen hiihtotavan sprinttikilpailulla alkaen klo. 11.00. Kilpailussa on mukana lukuisia sprinttereitä, kuten Matias Strandvall, Martti Jylhä, Timo Simonlatser ja Kein Einaste. Viikonlopun etapeilla uransa viimeiset kilpailut hiihtää myös Pirjo Muranen.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri