quantum banneri 2

Norjan hiihtoliitto perustaa uuden rekrytointimaajoukkueen

Norjan hiihtoliitto jatkaa panostustaan hiihtoon ja perustaa uuden rekrytointimaajoukkueen nuoria lupauksia varten.

Norjan hiihtoliitto jatkaa panostustaan hiihtoon ja perustaa uuden rekrytointimaajoukkueen nuoria lupauksia varten. Tämäntyyppistä maajoukkuetta on kaivattu Norjaan jo usean vuoden ajan, sillä myös Norjassa on ollut ongelmia sisäisen tiedottamisen kanssa.

– Me annamme tässä meidän juniori- ja U23-maajoukkueille uuden nimen. Meillä on ollut ongelmia tiedottaa, että tämä on sitä meidän rekrytointisatsausta nuoria lupauksia varten. Varsinkin meillä on ollut ongelmia sisäisen tiedottamisen kanssa. Tämä uusi maajoukkue on edellisten joukkueiden ja systeemin uudelleen kehittämistä ja parantamista ja ryhmä koostuu nuorista lupaavista junioreista ja nuoremmista aikuishiihtäjistä, kertoo maajoukkuejohtaja Åge Skinstad NTB:lle.

Norja jatkaa myös naisten sprinttimaajoukkueen ylläpitoa miesten tapaan ja tälle paikalle etsitään nyt uutta valmentajaa. Muuten Norjan maajoukkuekuvioissa ei tapahdu suuria muutoksia. Tällä kaudella maajoukkueeseen on kuulunut 24 urheilijaa ja tulevalle kaudelle valitaan Skinstadin mukaan noin 20–25 urheilijaa. Skinstadin mukaan Norjan hiihtoliitolla on juuri ollut kaksipäiväinen suunnittelutapaaminen ensi kautta ajatellen ja 26. huhtikuuta pitämässään kokouksessaan maajoukkuejohto tulee päättämään maajoukkueiden kokoonpanoista, jotka julkaistaan 29. huhtikuuta.

Lähde: NTB


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama