quantum banneri 2

Mats Larsson lopettaa hiihtouransa

Ruotsalainen sprintin ja perinteisen tyylin taitaja Mats Larsson on monen muun hiihtäjän tavoin päättänyt lopettaa hiihtouransa.

Ruotsalainen sprintin ja perinteisen tyylin taitaja Mats Larsson on monen muun hiihtäjän tavoin päättänyt lopettaa hiihtouransa. Mats Larssonin parhaiksi saavutuksiksi jäivät Torinon 2006 olympialaisten viestipronssi sekä MM-hopea seuraavan vuoden Sapporon sprinttimatkalta. Maailmancupissa hän pääsi kymmenen kertaa palkintopallille. Larsson onnistui myös kaksi kertaa voittamaan samana vuonna sekä sprintin että 50 kilometrin Ruotsin mestaruuden.

Mats Larssonin perinteisen tyylin tekniikka oli yksi parhaimmista maailmassa, mutta valitettavasti hän joutui urallaan kärsimään monista vaikeista ja sitkeistä sairauksista, mm. menneenä talvena. Tosin hän myös aina kuntoutui nopeasti ja esitti yleensä arvokisoissa talven parhaita suorituksiaan.

– Ajatus lopettamisesta alkoi muodostua talven mittaan, mutta vasta keväällä ymmärsin, ettei minulta löydy enää sitä tahtoa ja motivaatiota, jota tarvitaan ollakseen maailman huipulla, kertoo Mats Larsson lopettamispäätöksestään.

Lähde: langd.se

quantum jattibanneri

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Premiumsport.fi

ulvang banneri