quantum banneri 2

Lukas Bauer harjoittelee jatkossa enemmän saksalaisten kanssa

LukasBauer_intro180511Oslon MM-kilpailut eivät menneet tshekki Lukas Bauerilta ihan nappiin ja niinpä hän on päättänyt tehdä muutoksia harjoitteluunsa. Bauer on päättänyt lopettaa yhteistyönsä pitkäaikaisen valmentajansa kanssa ja jatkossa hän tulee harjoittelemaan yhdessä Saksan maajoukkueen kanssa.

LukasBauer180511Lukas Bauer tekee jatkossa enemmän yhteistyötä saksalaisten kanssa. Kuva: Hevoskuuri.fiOslon MM-kilpailut eivät menneet tshekki Lukas Bauerilta ihan nappiin ja niinpä hän on päättänyt tehdä muutoksia harjoitteluunsa. Bauer on päättänyt lopettaa yhteistyönsä pitkäaikaisen valmentajansa kanssa ja jatkossa hän tulee harjoittelemaan yhdessä Saksan maajoukkueen kanssa.

Bauer asuu aivan Saksan rajan tuntumassa Bozi Darissa ja siksi hän on päättänyt tehdä samoin kuin viisi vuotta sitten eli harjoitella kesä yhdessä Saksan maajoukkuehiihtäjien kanssa. Näin hän voi tehdä kovia harjoituksia yhdessä heidän kanssaan ja hän saa myös apua Saksan liiton tukitoimista.

– Tämä ei ollut helppo päätös lopettaa yhteistyötä Mira Petrasekin kanssa 19 vuoden yhteisen taipaleen jälkeen. Toki tulemme jatkamaan yhteistyötä maajoukkuetasolla (Petrasek on Tshekin maajoukkuevalmentaja), kertoo Lukas Bauer Sportovinoviny.cz:lle.

Bauer ei halua kuitenkaan menettää yhteyttä Tshekin maajoukkueeseen.

– Harjoitukset yhdessä saksalaisten kanssa onnistuvat varsin jouhevasti minun suunnitelmieni kanssa ja voin osallistua myös Tshekin maajoukkueleireille. En halua menettää yhteyttä omaan maajoukkueeseen, selvittää Bauer.

Bauer ei pääse kuitenkaan nauttimaan kokeneiden Axel Teichmannin, Jens Filbrichin ja Tobias Angererin harjoitusseurasta, sillä nämä olivat aiemmin keväällä päättäneet perustaa oman harjoitusryhmänsä maajoukkueen ulkopuolella.

Lähde: fiscrosscountry.com


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri