quantum banneri 2

Lasse Paakkonen Toni Roposen valmennukseen

troponen210511_introMaailmanmestari Matti Heikkisen ja Riitta-Liisa Roposen valmentaja Toni Roponen valmentaa jatkossa myös Lasse Paakkosta. 24-vuotias Paakkonen panostaa jatkossakin sprinttiin, mutta Toni Roponen uskoo, että tuloksia on odotettavissa myös normaalimatkoilta.

troponen210511Toni Roponen. Kuva: Hevoskuuri.fiMaailmanmestari Matti Heikkisen ja Riitta-Liisa Roposen valmentaja Toni Roponen valmentaa jatkossa myös Lasse Paakkosta. 24-vuotias Paakkonen panostaa jatkossakin sprinttiin, mutta Toni Roponen uskoo, että tuloksia on odotettavissa myös normaalimatkoilta.

–Lassen harjoittelu tulee noudattamaan samoja päälinjoja, kuin Matin ja Riitta-Liisan harjoittelu, mutta tietenkin sprintin erityisvaatimukset on otettava huomioon. Uskon, että Lasse pystyy jatkossa hiihtämään myös normaalimatkoilla maailmancupin pisteille, sanoo Roponen.

Paakkonen asuu Jyväskylässä, joten luvassa on entistäkin enemmän harjoituksia yhdessä Matti Heikkisen kanssa.

–Uskon, että tästä on hyötyä myös Matille. Lasse pystyy sparraamaan Mattia tietyissä harjoituksissa, mikä palvelee Matin ensi kauden päätavoitetta eli Tour de Ski:tä.

Paakkosella on takanaan useita maailmancupin kilpailuja ja olympialaisten kymmenes sija parisprintissä Vancouverissa. SM-kilpailuista Paakkosella on useampi mitali sprintistä, mutta myös hopeaa toissa talven 50 kilometriltä Kontiolahdella.

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama