quantum banneri 2

Kuusela ja Auvinen vahvimmat Peloton Ski Marathonilla.

kuusela190211_introEnsimmäinen Peloton Ski Marathon hiihdettiin Jämillä kirpeässä pakkassäässä. Mikko Kuusela ja Satu Auvinen nappasivat pääsarjojen voitot.

kuusela190211Peloton Ski Marathonin voittaja Mikko Kuusela. Kuva: Hevoskuuri.fi Ensimmäisen Peloton Ski Marathonin lähtöhetkellä pakkanen oli vielä 20 asteen tuntumassa, mutta tyyni ilma ja auringon paiste takasi sen, että kylmästä ei juuri maalissa valiteltu.

Jo alkumatkasta viiden miehen ryhmä pääsi irti. 16 km kohdalla Mikko Kuusela, Teemu Lemmettylä, Jan-Eric Sundqvist, Samuli Suokko ja vasta 20-vuotias Topias Tiainen olivat saaneet muihin ero yli kaksi minuuttia.

Puolessa matkassa oli kirimaali, josta voiton ja samalla palkinto olleen Unkarin viikonlopun täysihoidolla nappasi Mikko Kuusela.

Mikko Kuusela voitti myös koko kisan voiton Teemu Lemmettylän päästessä monon mitan päähän. Kolmannen sijan nappasi Valkeakosken Hakan Samuli Suokko.

-Reitti oli yllättävän tasainen. Kylmyys ei haitannut menoa käytännössä ollenkaan, kommentoi tyytyväinen Kuusela maalissa. Seuraavana Kuuselalla on kalenterissa Skandinavia Cup Keuruulla.

-Tavoitteena on päästä ensimmäistä kertaa Skandinavia Cupin pisteille, maalaili Kuusela tavoitteitaan. Ensi viikolla on ohjelmassa palauttelua, hierontaa ja tiistain korvilla vähän vauhdikkaampaa hiihtoa.

Naisten sarjan voiton nappasi Satu Auvinen Liisa Anttilan ja Johanna Riihivuoren jäädessä pois kisasta.

-Sain hyvää kiriapua miesten sarjan hiihtäjistä. Latu oli hyvä ja keli huikea, kertoi Auvinen maalissa. Auvinen starttaa seuraavan kerran todennäköisesti Pirkan-hiihdon koko matkalle perinteisellä.


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama