quantum banneri 2

Jerry Ahrlin Tartu Maratonin voittoon

tartu200211_introJerry Ahrlin voitti 40. kerran hiihdetyn Tartu Maratonin. Anders Aukland oli toinen ja Simen Östensen kolmas. Ahrlin käytti 63 kilometrin reitillä aikaa 2:41:23.

tartu200211Jerry Ahrlin kurottaa Tartu Maratonin voittoon. Kuva: Karli Saul, ScanpixJerry Ahrlin voitti 40. kerran hiihdetyn Tartu Maratonin. Anders Aukland oli toinen ja Simen Östensen kolmas. Ahrlin käytti 63 kilometrin reitillä aikaa 2:41:23.

Sää kisassa oli aurinkoinen, mutta kylmä. Kärki piti hyvää vauhtia koko matkan, mutta erityisesti viimeinen kolmannes tultiin kovaa. Jerry Ahrlinille voitto oli uran toinen Tartu Maratonilla, edellisen tullessa vuonna 2007.

Ahrlinin mukaan kilpailu oli raskas eikä hän voinut olla varma voitosta ennen kuin aivan viimeisillä metreillä. Voitollaan Ahlin siirtyi FIS Marathon Cupin kärkeen.
-Olen todella iloinen voitosta tyytyväinen FIS Marathon Cupin johtajan liivistä. Se kertoo kuka on ollut vahvin koko kauden aikana, kommentoi Ahrlin kilpailun jälkeen.

Suomen Pasi Vuori hiihti hienosti ollen kymmenes, jääden voittajasta 1:33.

Naisten kilpailun voitti Sandra Hansson, joka otti kolmannen perättäisen voittonsa Tartu Maratonilla. Sabina Valbusa oli toinen ja Suomen Anu Tähtinen kolmas.

quantum jattibanneri


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

ulvang banneri