550x90

Paviljongin Pamaus tarjoaa vuoden viimeisen juoksumahdollisuuden Jyväskylässä

Paviljongin Pamauksen lähtö vuonna vuosi sitten. Kuva: Touho Häkkinen

Paviljongin Pamauksen lähtö vuonna vuosi sitten. Kuva: Touho Häkkinen

Vuotta 2017 otetaan Jyväskylässä vastaan juosten. Kolmannen kerran järjestettävä Paviljongin pamaus tarjoaa mahdollisuuden juosta vuoden viimeinen lenkki isommalla porukalla ja vauhdin riittäessä myös kovempaa.

Suunnistusseura Vaajakosken Terä järjestämässä tapahtumassa juostaan joko 10 tai 5 kilometriä valinnan mukaan. Juoksija voi ilmoittautua joko kunto- tai kilpasarjaan.

Tapahtuman keskus sekä lähtö ja maali sijaitsevat Messu- ja kongressikeskus Paviljongissa. Juoksun reitti etenee Jyväsjärven rantaraittia pitkin kohti Mattilanniemeä. Alban siltaa myöten edetään järven toiselle puolelle Ylistönrinteeseen, josta palataan takaisin satamaan ja Paviljonkiin Kuokkalan siltaa pitkin. Kympillä reitti kierretään kahdesti.

PaviljonginPamausTHakkinen3Kuva: Touho Häkkinen

Tapahtuman lähtölaukaus ammutaan 31.12. kello 18.00, joten juoksun jälkeen ehtii vielä muihinkin uudenvuoden juhliin. Järjestäjä on luvannut ampua lähtölaukauksen entistä suuremmalla jytkyllä. Paviljongilla on käytössä lämmintä sisätilaa varusteiden vaihtoon ja suihkumahdollisuus.

Tapahtumaan voi ilmoittautua paikan päällä tapahtumapäivänä viimeistään kello 17.30 mennessä. 

PaviljonginPamausTHakkinen2Kuva: Touho Häkkinen

Viime vuonna kilpasarjojen voittoihin juoksivat Miika Takala (31:52) ja Merja Rantanen (38:20). Vuoden 2015 viimeisenä päivänä tapahtumaan otti osaa 215 juoksijaa. Järjestäjät tavoittelevat lauantaina jälleen uutta osanottajaennätystä.

Lisätietoa Paviljongin Pamauksen tapahtumasivuilla.

550x350

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama