550x90

Jani Lakanen ja Tommy Ekblom puhuvat valmennusseminaarissa Lapualla

Jani Lakanen suunnistuksen MM-kilpailuissa 2013. Kuva: Aapo Laiho

Jani Lakanen suunnistuksen MM-kilpailuissa 2013. Kuva: Aapo Laiho

Suunnistuksen maailmanmestari, vastikään kirjan julkaissut Jani Lakanen ja takavuosien huippukestävyysjuoksija, yleisurheiluvalmentaja Tommy Ekblom toimivat puhujina valmennusseminaarissa Lapualla tulevana lauantaina 11.2.

Valmennusseminaari alkaa klo 13.00 Ekblomin osuudella, jossa hän keskittyy kertomaan nuoren urheilijan kestävyysharjoittelusta ja varsinkin kestävyysjuoksuharjoittelusta. Kahvitauon jälkeen klo 15 ääneen pääsee Lakanen kertomaan omasta urheilijan polustaan maailman huipulle. Lakasen esitys pohjautuu hänen uunituoreeseen kirjaan ”Polkuni mestariksi”. 

Lakasen ydinkohtia omalla urheilu-urallaan on ollut nimenomaan henkinen puoli ja kokonaisvaltainen suhtautuminen urheiluun. Tätä sanomaa hän haluaa välittää myös nuorille urheilijoille.

Valmennusseminaari sopii erinomaisesti niin nuorillekin kuin heidän vanhemmillekin sekä valmentajille ja kaikille nuorisourheilusta kiinnostuneille lajista riippumatta.

Tilaisuus järjestetään Lapuan kristillisellä opistolla. Seminaarin hinta on 20 euroa paikan päällä ja 15 euroa ennakolta ilmoittautuneelle. Tarkemmat osoitetiedot ja ilmoittautumisohjeet Lapuan Virkiän sivuilta.

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama